1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Diziden Etkilenen Kadın İntihar Etti

Diziden Etkilenen Kadın İntihar Etti

Adana'da psikolojik sorunları olan bir kadın, izlediği dizideki intihar sahnesinden etkilenerek bileklerini kesti. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre bir süre önce eşi İbrahim Çakmak tarafından erkek kardeşi Saracettin Deniz'in Gülbahçesi Mahallesi 13.114 Sokak'taki evine getirilen Zekiye Çakmak (55), akşam saatlerinde izlediği dizideki intihar sahnesinden etkilendi. Kadın oyuncunun rol gereği bileklerini kesmesi üzerine ağabeyi Saracettin Deniz'e, "Ben de bileklerimi kessem ölür müyüm?" diye soran Çakmak, bir süre sonra uyuyacağını belirterek odasına gitti.

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Çakmak'ın sakinleştiğini düşünen Saracettin Deniz ve ailesi yattı. Sabah saatlerinde mutfakta bilekleri kesilmiş olarak bulunan Zekiye Çakmak, Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ablasının izlediği dizinin intihar sahnesinden etkilendiğini öne süren Saracettin Deniz, "Akşam dizideki intihar sahnesini ailecek izledik. Bana, 'Ben de bileklerimi kessem ölür müyüm?' diye sordu. Ben de böyle bir şey yapmamasını söyledim. Ardından uyuyacağını belirterek başka bir odaya gitti. Sabah onu kanlar içinde bulduk" dedi.

Hayatını kaybeden Zekiye Çakmak'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu haber toplam 18423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.