1. HABERLER

  2. KADIN SAĞLIK

  3. Daha Hızlı İncelmenin Sırlarını Öğrenin

Daha Hızlı İncelmenin Sırlarını Öğrenin

Zayıflamanın, forma girmenin tek yolu diyet ve egzersiz ama bu süreci hızlandıracak yöntemler var. Bunları uygularsanız sonuç almamanız neredeyse imkansız...

A+A-

-Ağırlık çalışmak sadece sıkılaşmanızı değil kilo vermenizi de sağ-lar. Çünkü kas kütleniz ne kadar fazlaysa o kadar çok yağ yakarsınız. Her gün dumble’larla yapacağınız bacak ve kol hareketleri sizi güçlendirir, sıkılaştırır ve kilo kaybe-dersiniz. Ağırlık çalışmaları en iyi sonucu akşamüzeri ve aç karnına verir.

- Mutlu olun, stresten uzak durun. Stresin karın içi yağlanmayı arttırdığı kanıtlandı.

- Ne yediğinizi bilin ve mümkün olduğu kadar evde pişirilmiş ve hazırlanmış gıdalar tüketin. Örneğin hazır yoğurtların pek çoğunda kullanılan koruyucu maddeler zayıflama üzerinde olumlu etkisi olan probiyotikleri yok eder.

- Zayıflamanın zaman alan bir şey olduğunu unutmayın. Hızla verilen kilo hızla alınır. Öte yandan incelmek için spora ve bakıma zaman ayırmanız gerekir.

- Su içmenin önemini artık herkes biliyor. Soğuk hatta buzlu su için. Beden, suyu ısıtmak için fazladan yağ yakar.


- Yiyeceğe para harcayın. Ucuz yiyeceklerin çoğu kalori deposudur. Daha az kalorili bir yemeğe harcadığınız para sağlığınız ve güzelliğiniz için harcanmış demektir.

- Selülit giderici ve inceltici bakım ürünleri işe yarar ama düzenli kullanır ve iyi masaj yaparsanız... İyi ve düzenli masaj her durumda incelmek için yararlı.

- Boş kalori almayın, sizi doyurmayacak şeylerden uzak durun. Örneğin yüksek kalorili, şekerli bir meyve suyu yerine çikolata yiyin.

- Her yıl farklı bir maddenin yağ yaktığı öne sürülüyor. Bunların içinde sadece yeşil çayın bu tür bir özelliği olduğu kanıtlandı. Yeşil çay ve yeşil çay içeren içecekleri tüketin. Aktivin’in yeşil çay özü ve forma girmeyi kolaylaştıran maddeler içeren içeceklerinin kilo vermeyi kolaylaştırdığı iddia ediliyor. Farklı türleri farklı ihtiyaçlara cevap veren ürünün diğer içecekler yerine tüketilmesi öneriliyor.

-Kalsiyumun yağ yakımını hızlandırdığı biliniyor. O yüzden her öğünde mutlaka süt, yoğurt ya da peynir yiyin ama yağsız olanları tercih edin.

Ayşe Melek / Star

Bu haber toplam 12112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.