1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Anne- kızı kurşuna dizdiler

Anne- kızı kurşuna dizdiler

Eskişehir'de dün sabaha karşı anne kız evlerinde bir cinayete kurban gitti. Derya Gün (26) ile annesi Fikret Gün (50), evlerine gelip kendilerini uykudan uyandıran kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

A+A-
BUGÜN - Gece yarısı uykudan uyandırılan anne kız başlarına kurşun sıkılarak öldürüldü.
Kapıda zorlama olmadığı için katilin tanıdık biri olduğu ihtimali üzerinde duruluyor...Eskişehir'de dün sabaha karşı anne kız evlerinde bir cinayete kurban gitti. Derya Gün (26) ile annesi Fikret Gün (50), evlerine gelip kendilerini uykudan uyandıran kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Derya Gün Eskişehir Devlet, annesi Fikret Gün de Yunus Emre Devlet hastanelerine kaldırıldı. Anakız ambulansla hastaneye götürülürken yolda öldü.

BABA UYUYORMUŞ


 Polise cinayet sırasında yan odada uyuduğunu söyleyen baba Osman Gün ise karısı ve kızını kanlar içinde bulunca şoka girdi. Gözaltına alınan baba ifadesinde şunları söyledi.

“Silah sesini duyunca uykumdan uyandım. İçeri gittiğimde bir kaç kişinin kapıdan hızlıca dışarı çıktığını gördüm. Ancak yüzlerini seçemedim. Kızımın ağzından kan geliyordu. Komşular polisi ve ambulansı aramış." Ekipler cinayeti aydınlatmak için mahalle sakinleriyle konuştu. Semt sakinleri, öldürülen Derya Gün’ün yalnız yaşadığını, anne ve babasının köyde oturduğunu ara sıra kızlarını ziyaret ettiğini söyledi.

YENİ NİŞANLANMIŞ

Gün ailesinin yakınları öldürülen genç kadının 3 yıl önce boşandığını ve bir ay önce de nişanlandığını söyledi. Tek katlı evde meydana gelen olayda kapıda herhangi bir zorlamanın olmaması ise öldürülen kişilerin katil zanlısını tanıdığı ihtimalini güçlendiriyor. Ekipler, Gün ailesinin ilçede yaşayan akrabalarıyla tek tek görüşüyor.
Bu haber toplam 5457 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.