1. HABERLER

  2. DUYURULAR

  3. Açıköğretim 2009 - 2010 Kayıt Yenileme İşlemleri

Açıköğretim 2009 - 2010 Kayıt Yenileme İşlemleri

Anadolu Üniversitesi'nin uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri'ne kayıtlı öğrencilerin 2009-2010 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 1 Aralık'ta başlıyor. Kayıtlar 25 Aralık 2009'da sona erecek.

A+A-

Anadolu Üniversitesi'nden alınan bilgiye göre, uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan açıköğretim, iktisat, işletme fakültelerine kayıtlı öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri 01-25 Aralık 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler, belirtilen tarihler arasında, 2009-2010 öğretim yılı "Öğretim Gideri" ve "Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı" 1. taksit ödemelerini Vakıfbank internet şubesinden, Vakıfbank ATM'lerinden, 444 0 724 Vakıfbank Telefon Bankacılığı'ndan ve tüm Vakıfbank şubelerinden yapabilecek.

Geçmiş öğretim döneminden borcu olup sadece bu borcu ödeyen öğrencilerin 2009-2010 öğretim yılı kaydı ise yenilenmeyecek.

Kayıt yenileme tarihleri içerisinde ödeme yapıldıktan sonra AÖF Büro-Web sitesi olan adresine girilerek kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediğinin mutlaka kontrol edilmesi gerektiği kaydedildi.

Kaydını yenileten öğrenciler, ders kitaplarını ve öğrenci kimlik kartı bandrollerini bağlı bulundukları AÖF bürolarından alabilecek. Kayıt yenileme işlemlerinde, "Öğretim Gideri" ve "Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı" ödemelerini yapmayan öğrencilerin kaydı ise yenilenmeyecek ve bu öğretim yılında sınavlar dahil hiçbir öğrencilik hakkından yararlanamayacak.

25 Aralık 2009 tarihinden sonra ise, rapor dahil öğrencilerin hiçbir mazereti kabul edilmeyeceği, kayıt yenileme işlemi yapılmayacağı, yenileme süresinin ise kesinlikle uzatılmayacağı ifade edildi.

Zaman

 

Bu haber toplam 3442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.