1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 4. Ulusal Fizyoterapi Rehabilitasyon Kongresi

4. Ulusal Fizyoterapi Rehabilitasyon Kongresi

4. Ulusal Fizyoterapi Rehabilitasyon Kongresi, 9-11 Mayıs 2013 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezin'de gerçekleştirilecek.

A+A-

Maruf BEÇENE / Aktüel Psikoloji


“Sağlık İçin Hareket” temasıyla düzenlenecek olan 4. Ulusal Fizyoterapi Rehabilitasyon Kongresi, 9-11 Mayıs 2013 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezin'de gerçekleştirilecek. Kongre davet mektubunda  Dr. Fzt. Bülent ELBASAN imzasıyla yapılan açıklamada şu ayrıntılara yer verildi...

Değerli Meslektaşlarım ve Sektör Temsilcileri,

Türkiye Fizyoterapistler Derneği 1969 yılında kurulduğundan bu yana ülkemizde ve dünyadaki fizyoterapistlerin birbirleri ile iletişimini, bilgi ve deneyim paylaşımını sağlamayı, kaliteli fizyoterapi eğitim ve uygulamalarını desteklemeyi hedeflemiştir. Bu hedefleri gerçekleştirmek için pek çok ulusal, uluslararası projelere imza atılmış, kurslar planlanmış, ulusal sempozyum ve kongreler düzenlemiş ve düzenlemeye devam edilmektedir.

Fonksiyonel yetersizliklerin giderilmesi, sağlığın iyileştirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması için ana unsurlardan biri olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon biliminde son gelişmeleri sizlerle paylaşacak olmanın heyecan ve mutluluğuyla yola çıktık. “Sağlık İçin Hareket” temasıyla düzenleyeceğimiz kongremizde Dünya Sağlık Örgütünün artık salgın olarak nitelendirdiği çağımız hastalıkları olan başta Obezite, KOAH, Diyabet ve Koroner Kalp Hastalıkları gibi daha birçok problem ile ilgili son gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon hizmetinin verildiği bütün alanları göz önüne alarak, sizlerden gelen görüş ve öneriler doğrultusunda panellere yansıtmaya çalıştık. Özellikle mezuniyet sonrası eğitimin önemli bir unsur olduğu düşüncesinden yola çıkarak kurslar ve çalıştaylar ile kongremizi zenginleştirdik.

Sizleri 4. Ulusal Fizyoterapi Rehabilitasyon Kongresi’nde birlikte olabilmek için, 9–11 Mayıs 2013 tarihleri arasında, şifalı sular diyarı Denizli’ye davet ediyoruz. Tüm meslektaşlarımız için eğitici, öğretici ve en önemlisi farklı alanlarda çalışan değerli fizyoterapistler arası dostlukları pekiştirici bir sinerji oluşturması umuduyla, sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.

Dr. Fzt. Bülent ELBASAN

Kongre Başkanı

Kongreyle ilgili diğer bilgilere kongrenin resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. Kongrenin resmi web sitesi için TIKLAYINIZ 

Bu haber toplam 7368 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.