1. HABERLER

  2. ÖZEL EĞİTİM

  3. Çocuklarınızın hallerini gözleyin

Çocuklarınızın hallerini gözleyin

Dr. İnci Aydın-Yaylagül, aşırı enerjisi bulunan ve yerinde duramayan çocukların zaman kaybetmeden doktora gösterilmelerini, böylelikle hiperaktif çocukların tedavi edilebileceğini söyledi.

A+A-
Serdar Türen / POSTGAZETESİ
Schweinauer Hauptstrasse üzerinde yeni muayenehanesini açan Dr. İnci Aydın-Yaylagül, aşırı enerjisi bulunan ve yerinde duramayan çocukların zaman kaybetmeden doktora gösterilmelerini, böylelikle hiperaktif çocukların tedavi edilebileceğini söyledi. Bu konuda velileri uyaran tecrübeli doktor, çocukların büyüdükçe okulda ve çevrede sorunla hale geleceğini vurguladı.
NÜRNEBRG- Nürnberg'in tanınan ve sevilen doktorlarından Çoçuk ve Gençlik Dr. İnci Aydın-Yaylagül yeni muayehanesine taşındı. Schweinauer Hauptstrasse üzerinde açtığı muayenehanesinde vatandaşlara kendi anadillerinde hizmet vermeye devam eden Dr. İnci Aydın Yaylagül, genel muayeneler, U-muayeneler, EKG, Gençlik Check-up'ı, alerji tetleri, duyma ve görme testleri, ADHS Test ve tedavisi, ultrasonografi, kalça ve beyin sonografisi, aşılar, akupunktur ve homöopathie gibi çok geniş çapta sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. 
Aşıya dikkat
Güleryüzlü ve uzman ekibiyle birlikte verdiği sağlık hizmeti karşısında her zaman takdir toplayan Dr. İnci Aydın-Yaylagül, kış aylarına girerken çoçukları bekleyen sağlık tehditleri karşısında aileleri uyardı. Çoçukların periodik aşı zamanlarına dikkat edilmesini söyleyen Dr. İnci hanım, çocuklara bol bol sebze ve meyve yedirilmesini özellikle istedi.
Çocuklar arasında sıkça görülmeye başlayan hiperaktivite rahatsızlığına değinen Dr. İnci Aydın Yaylagül şunları söyledi: Çocuklarında aşırı enerjik halleri gören aileler zaman geçirmeden mutlaka bir doktora başvursunlar. Hiperaktivite erken teşhis edilirse belirli terapi ve hap ile tedavi edilebiliyor. Geç kalındığı taktirde ise bu durum çoçuklara büyük sorunlara yol açıyor. Okulda konsantre olamıyorlar. Enerjilerini yanlış şekilde dışa vurabiliyorlar. Bu yüzden aileler çocuklarını iyi gözlemlemeli ve bu tür tespitlerde derhal bir tıbbi müdahaleye başvurmalılar. 
Bu haber toplam 5125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.