1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. Çocuk ve Ergen BDT Eğitimi - Dr. Nevin Dölek

Çocuk ve Ergen BDT Eğitimi - Dr. Nevin Dölek

Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilecek olan Çocuk ve Ergenler İçin Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi 29-30 Eylül – 01 Ekim 2020 tarihlerinde 17.00-22.00 saatleri arasında Zoom üzerinden online yapılacak.

A+A-

APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından organize edilen ve Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilecek olan Çocuk ve Ergenler İçin Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi 29-30 Eylül – 01 Ekim 2020 tarihlerinde 17.00-22.00 saatleri arasında Zoom üzerinden online yapılacak.

Başvuru formu için tıklayınız

EĞİTİMİN AMACI

Eğitimde, Bilişsel Davranışçı Terapi yönteminin çocuk gruplarla çalışırken kullanımıyla ilgili temel becerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Çocuk ve Ergenler İçin Bilişsel Davranışçı Terapi Yöntemi, Anksiyete bozuklukları başta olmak üzere çocuk gruplarla çalışırken terapiste önemli avantajlar sunan önemli yöntemlerden biridir. Özellikle sosyal anksiyet bozukluğu, obsesif kompulsif davranışlar ve Travma sonrası stres bozukluğunda Çocuk BDT yöntemi ile etkili çalışmalar yapılabilmektedir.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

Akılcı duyuşsal davranış terapisi
Bilişsel terapi
“İyi düşün iyi hisset”
Çocuklara yönelik bilişsel terapi temellerinin anlatılması
Bilişsel yaklaşımda kullanılan teknikler
Çocuklarla yapılabilecek etkinlikler

UYGULAMA

Eğitim genel hatlarıyla teorik bilgi aktarımı, rol canlandırma, kartlar ve oyuncaklarla içgörü çalışmaları, çeşitli küçük grup çalışmalarını içerir.

KİMLER KATILABİLİR?

Üniversitelerin Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Eğitimde Psikolojik Hizmetler, Psikiyatri hekimleri, Psikiyatri Hemşireleri, Sosyal Hizmet Uzmanları ve Çocuk Gelişimi bölümlerinden mezun olan uzmanlar ve bu bölümlerin 3-4. sınıf öğrencileri katılabilir.

Sertifika: Katılım Belgesi

Eğitimci: Dr. Nevin DÖLEK 

Eğitim Süresi:  18 Akademik Saat

EĞİTİM YERİ: ZoomPro Online

KAYIT BİLGİ VE İLETİŞİM

Tlf:  0212 466 1050 – 0507 053 8485 www.apamer.com.tr – eposta: [email protected]

EĞİTİM ÜCRETİ

690 TL (KDV DAHİL)

Ön kayıt yaptıran katılımcıların en geç 27 Eylül 2020 tarihine kadar eğitim bedelini aşağıdaki hesap numaralarına ödemeleri gerekmektedir.

Asgari dört kişilik grup katılımlarında %10 indirim uygulanmaktadır.

ÖDEME BİLGİLERİ

ZİRAAT BANKASI

  • Hesap Adı: Apamer Aktüel Psikoloji
  • Şube No: 871 / Bahçelievler / İstanbul
  • Hesap No: 871-65966350-5001
  • İBAN NO: TR760001000871659663505001

Kredi Kartı İle Ödeme Yapmak İçin Tıklayınız

 

NEVİN DÖLEK KİMDİR?

Dr. Nevin Dölek Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünden lisans, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünden yüksek lisans derecesi almıştır.Doktorasını Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde “Çocuklar arasında zorbaca davranışlar” konulu tez çalışması ile tamamlamıştır. BAKIŞ Psikolojik Danışma ve Eğitim Merkezi kurucusu ve yöneticilerindendir. Aile ve çift terapisti olarak çalışmaktadır.

Anne babalar, öğretmenler, yöneticiler ve gençlere çeşitli konularda seminerler, Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma bölümünde dışarıdan sözleşmeli ve yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. YÖRET, Türk Psikologlar Derneği, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği üyesidir.

Uluslar arası Okul Psikologları Derneği (ISPA)’ nın yönetim kurulunda kongre koordinatörlüğü ve Uluslar Arası Kriz Müdahale Komitesi Başkanlığı yapmaktadır. Çeşitli kitap ve dergilerde okul psikolojisi, çocuk gelişimi ve gençler üzerine makaleleri yayınlanmış olan Nevin Dölek aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer Merkezi’ne danışmanlık desteği sağlamaktadır.


cocuk-bdt-2020.jpg

Bu haber toplam 31518 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.