Günün Transfer İddiaları

Türkiye'de ve Dünya'da günün bomba tranfer iddaları şöyle:

1- Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun gözde isimlerinden olan Emre Çolak'a, Rubin Kazan'ın talip olduğu; Gökdeniz Karadeniz'den bilgi alan Tatar ekibinin hocası Bilyaletdinov'un da maçlarını izlediği Emre'nin transferi için olumlu rapor verdiği bildirildi. (Fotomaç)

2- Fenerbahçe, Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'nin transferini bitirmek için Moussa Sow transferinde olduğu gibi bazı işadamlarından sponsor olmasını isteyecek. (Skorer) 

3- Eskişehirspor'un, son olarak Nice forması giyen Newcastle United'ın eski oyuncusu Hatem Ben Arfa ile görüşüp teklif yaptığı, Fransız oyuncunun da bu teklifi kabul ettiği iddia edildi. (Foot Mercato)

4- Trabzonspor, bu sezon sakatlıklar yüzünden çok fazla forma şansı bulamayan Nuri Şahin için, menajeri Rıza Fazeli aracılığıyla Borussia Dortmund'la transfer görüşmelerine başladı. (Skorer)

5- Galatasaray'ın İsviçreli futbolcusu Blerim Dzemaili'ye Fiorentina'nın ardından Torino'nun da talip olduğu iddia edildi. (Skorer)

6- Galatasaray'da Başkan adayı Dursun Özbek'in seçimi kazanması halinde Sivasspor'da forma giyen Aatif Chahechouhe'yu transfer etmek istediği, Faslı oyuncunun da sarı-kırmızılı takıma gelmeye çok sıcak baktığı öğrenildi. (Fotomaç)

7- Yunan spor basını, sağ beke takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın, Platanias takımında forma giyen Ousmane Coulibaly'le anlaşmaya vardığını iddia etti.

8- Trabzonspor,  Elazığspor'un 18 yaşındaki Malili sağ kanadı Hamidou Traore'yle büyük ölçüde anlaşma sağladı. (Fanatik)

9- Galatasaray başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, seçilmesi halinde Tottenham'ın 31 yaşındaki Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'a sarı-kırmızılı formayı giydireceğini söyledi. (Fotomaç)

10- Trabzonspor, Hamburg ile sezon sonunda yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Rafael Van der Vaart'ı transfer listesine aldı. (Fanatik)

Spor Haberleri

Uygulamalı Spor Psikolojisi Çalıştay Raporu
Derbide Gülen Taraf Galatasaray
Galatasaraylı Diagne'nin Taliplileri Artıyor
Beşiktaş-Alanya maçı öncesi Sergen Yalçın'dan takıma terapi
Spor Camiasında 2020 Yılının En’leri