AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Aöf sonuçları merak ediliyor. 25-26 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim (Aöf) Soru ve cevapları yayınlandı, sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

25-26 Ocak 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim (AÖF ) 2013 yılı Güz dönemi yıl sonu sınavının sonuçları binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor.
 
25-26 Ocak  2014 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF 2013 yılı Güz dönemi ara sınavının sonuçları binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor. Sınav sonuçları sınavın gerçekleştiği tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor. 
 
Sınav sonuçlarının bu ay içinde açıklanması bekleniyor.
 
 
SORU VE CEVAPLAR YAYINLANDI

25-26 Ocak'ta yapılan Açıköğretim Fakültesi (AÖF)  2013-2014 Güz dönemi yıl sonu soruları ve cevapları  AÖF sitesinden duyuruldu. AÖF sınav sorularıve cevapları Açıköğretim e -öğrenme portalında... Soru ve cevapları aşağıdaki linkten giriş yaparak soru ve cevaplara erişebilirsiniz. 

Adayların şimdiden dört gözle beklediği 2014 yılı Ocak ayı AÖF sınav sonuçları nın; net bilgiler olmamasına rağmen yaklaşık olarak sınav tarihinden 2 yada 3 hafta sonra açıklanacağı söyleniyor. 
 

Sınav Haber Haberleri

2020 YKS'ye 'alyans' ve 'piercing' ayarı
Uzmanından YKS’ye hazırlanma teknikleri
YÖK’ten üniversitelere kadro müjdesi
KPSS şartsız Kızılay yüksek maaşla erkek kadın psikiyatrist personel alım ilanı yayınladı!
2019 LGS sonuçları açıklandı