1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Yukarıdan Emir Geldi Öldürdüm

Yukarıdan Emir Geldi Öldürdüm

Psikolojik tedavi gören kadın, 37 yıllık kocasını uyurken bıçakladı. Savunması ise "Yukarıdan emir geldi öldürdüm" oldu

A+A-
İstanbul'da depresyon ilaçlarını kullanmayı kesen 57 yaşındaki bir kadın, 37 yıllık kocasını uykuda bıçaklayarak öldürdü. Kadın daha sonra kocasının cinsel organını kesti. Doktorlar tarafından kendisine 'minimal depresyon' teşhisi konulduğu belirtilen Başer'in ilk ifadesinde, "Yukarıdan emir geldi, öldürdüm" dediği öğrenildi. 

HASTANEYE GETİRMİŞTİ 

Korkunç cinayet, dün sabah Şişli'de meydana geldi. 57 yaşındaki Gül Başer, 63 yaşındaki 37 yıllık kocası Mustafa Başer'i uyurken bıçaklayarak öldürdü. Psikolojik sorunları olduğu ifade edilen ve doktorlar tarafından kendisine 'minimal depresyon' teşhisi konulduğu bilgisine ulaşılan Gül Başer'in, kocasını kalbine sapladığı üç ekmek bıçağı darbesi ile öldürdüğü ve kalbini parçaladıktan sonra cinsel organını kestiği belirlendi. Nevşehir'de yaşadıkları öğrenilen çiftin üç çocuklarının bulunduğu ve Mustafa Başer'in psikolojik sorunlarının tedavisi nedeniyle karısını bir hafta önce İstanbul'daki Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne getirdiği, ikilinin üniversitede okuyan çocuklarının evinde kaldıkları öğrenildi. Vahşi cinayetin çiftin çocuklarının Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde kirada oturduğu bekâr evinde gerçekleştiği belirtildi. 

CESEDİNİ YIKAMIŞ 

Gül Başer'in kocasını öldürdükten sonra, okula giden oğlunu telefonla aradığı ve "Babanı kestim, eve gel" dediği ifade edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri ise SSK emeklisi olduğu tespit edilen Mustafa Başer'in kıyafetlerinde bıçak izi bulamadı. Gül Başer'in cinayeti işledikten sonra kocasının cesedini yıkadığı, temiz kıyafetler giydirdiği ve üç gündür depresyon ilaçlarını kullanmadığı bilgisine ulaşıldı. Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen Gül Başer'in ilk ifadesinde "Yukarıdan emir geldi, öldürdüm" dediği ifade edildi. Başer çiftinin İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen yakınlarının ise, "Kadına 37 yıldır çok çektirdi" iddiasında bulundukları öğrenildi. 

Sabah 


Bu haber toplam 4700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.