1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. VIII. Ulusal PDR Öğrenci Kongresi

VIII. Ulusal PDR Öğrenci Kongresi

Atatürk Üniversitesi ve Türk PDR-DER işbirliği ile VIII. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğrenci Kongresi 15-16-17 Temmuz 2011 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştirilecek.

A+A-

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Ana Bilim Dalı ve Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği’nin işbirliği ile VIII. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğrenci Kongresi 15-16-17 Temmuz 2011 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Erzurum’da gerçekleştirilecektir. Bu yılki kongrenin ana teması "Psikolojik Danışma Hizmetlerinin Türkiye’de ki Yeri ve Geleceği" olarak belirlendi.

Organizasyon resmi web sitesinin davet metninde kongreyle ilgili şu ayrıntılara yer verildi.

"Değerli Öğretim Elemanları ve Sevgili Öğrenciler,

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Ana Bilim Dalı ve Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği’nin işbirliği ile VIII. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğrenci Kongresi 15-16-17 Temmuz 2011 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Erzurum’da gerçekleştirilecektir. Sizleri davet etmekten büyük mutluluk, onur ve heyecan duymaktayız.

Son yıllarda ülkemizde psikolojik danışma ve rehberlik hizmetlerine talep hızla artmaktadır. Bu aşırı ilgi biz psikolojik danışmanların sorumluluğunu arttırmaktadır. Türk toplumunda yerimizin ne olacağı ve bu topluma nasıl katkı sağlayacağımızda çok önemlidir. Bu nedenle konumuz “Psikolojik Danışma Hizmetlerinin Türkiye’de ki Yeri ve Geleceği" olarak belirlenmiştir."

15-17  Temmuz 2011 tarihlerinde Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde sizleri aramızda görmek dileğiyle…

Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki web sitesinden ulaşabilirsiniz...

http://pdr25.atauni.edu.tr/

Bu haber toplam 6549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.