1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TPÖÇG Psikologlar Günü İçin 12 Mayıs'ta Yürüyecek

TPÖÇG Psikologlar Günü İçin 12 Mayıs'ta Yürüyecek

Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü’nü kutlamak amacıyla 12 Mayıs Pazar günü yürüyüş düzenleyecek.

A+A-

Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG)  10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü'nü kutlamak amacıyla 12 Mayıs Pazar günü yürüyüş düzenleyecek. Konuyla ilgili TPD sitesinde yer alan duyuruda şu ayrıntılara yer verildi.

Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) olarak, 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü'nü kutlamak amacıyla bir yürüyüş düzenlemeyi planlıyoruz. Yürüyüşümüz 12 Mayıs 2013 tarihinde saat 14.00'te Kadıköy İDO İskelesi'nden başlayıp saat 18.00'de Moda Deniz Kulübü'nde sona erecektir. Kutlama TPÖÇG Üniversite temsilcilerinin çalgı aleti ve şarkıları eşliğinde yapılacaktır. Ayrıca yürüyüş sırasında psikolojinin alt alanlarının yazılı olduğu pankartlar açılacak ve yine alt alanların tanımlarının yazılı olduğu el ilanları orada bulunan halkımıza dağıtılacaktır. Yürüyüşümüze psikoloji bölümü öğrencileri, mezunları, akademisyenleri ve alanda çalışmakta olan herkes davetlidir. Bu bağlamda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Saygılarımızla,

TPÖÇG Yönetim Kurulu ve TPÖÇG İStanbul Temsilciliği 

Bu haber toplam 5016 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.