1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Tıbbi Hipnoz Kongresi Düzenlenecek

Tıbbi Hipnoz Kongresi Düzenlenecek

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ilk defa ev sahipliği yapacakları 7. Uluslararası Tıbbi Hipnoz Kongresi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

A+A-

 Üsküdar Üniversitesi öğretim görevlisi Ali Eşref Müezzinoğlu koordinatörlüğünde 12-13-14 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenecek "Tıbbi Hipnoz Kongresi"nin konukları; bilinçli hipnoz alanında önemli çalışmalara imza atmış Psikolog Susanna Carolusson ve Dr. Candida Consuelo Casula...

Kongre ilk iki gününde Susanna Carolusson ve Dr. Candida Consuelo Casula'nın sunum ve atölye çalışmalarıyla gerçekleşecek, üçüncü günde ise Üsküdar Üniversitesi ve farklı şehirlerden katılacak akademisyenleri ağırlayacak. Kongre süresince tıbbi hipnoz alanındaki terapiler, son gelişmeler ve yeni olgular paylaşılacak.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ilk defa ev sahipliği yapacakları 7. Uluslararası Tıbbi Hipnoz Kongresi ile ilgili değerlendirmede bulunarak, Üsküdar Üniversitesi'nin bilim ve eğitime duyduğu sorumluluk anlayışı çerçevesinde Tıbbi Hipnoz Kongresi'ni katılımcılara ücretsiz olarak düzenlediklerini, kongrenin tüm katılımcılara büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Psikolog Susanna Carolusson

Klinik hipnoz ve psikoterapi alanında 30 yıldan bu yana çalışmalar yürütmektedir. Hipnoz hakkında yayınlanmış çok sayıda makale ve kitabı bulunmaktadır.

Dr. Candida Consuelo Casula

Kişisel gelişim konusunda psikoterapist ve eğitmenlik yapmaktadır. İtalyan Hipnoz Derneği ve Uluslararası Hipnoz Derneği'nde yönetim kurulu üyesidir. 


Bu haber toplam 4170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.