1. HABERLER

  2. DUYURULAR

  3. Tarım Bakanlığı 2010 Sözleşmeli Personel Alımı

Tarım Bakanlığı 2010 Sözleşmeli Personel Alımı

Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca "Tarımsal Yayımı Gelişimi Projesi" kapsamında köylerde istihdam edilmek üzere 2 bin 651 kişi İstihdam edilecek. Personel alımlarıyla ilgili ayrıntılar şöyle:

A+A-

Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca "Tarımsal Yayımı Gelişimi Projesi" kapsamında köylerde istihdam edilmek üzere 1861 Ziraat, Gıda, Su Ürünleri mühendisleri, Balıkçılık Teknolojisi ve Peyzaj Mimarları ile 790 Veteriner Hekim olmak üzere toplam 2 bin 651 kişi İstihdam edilecek.

Proje kapsamında Sözleşmeli Personel Statüsünde istihdam edilecek olan adayların başvuruları ÖSYM aracılığıyla yapılacak. Adayların Kamu Personel Seçme Sınavı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tercih Kılavuzunda lisans düzeyinde sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılan 2008-KPSS Lisans sınavına girmiş olmaları ve KPSS-3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekiyor.

Adaylar, tercihlerini 10-16 Mart 2010 tarihleri arasında ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanacak olan kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapabilecek. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri kabul edilmeyecek."

Proje kapsamında Sözleşmeli Personel Statüsünde istihdam edilecek olan adaylar başvuru kılavuzu ve başvuru işlemlerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirler.

Bu haber toplam 7275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.