1. HABERLER

  2. FRAGMAN

  3. Sudan Bıkmış Balıklar 6. Bölüm Fragmanı İzle

Sudan Bıkmış Balıklar 6. Bölüm Fragmanı İzle

Sudan Bıkmış Balıklar 14 Ağustos 2012 Salı günü yepyeni bölümüyle Star TV ekranlarında olacak.

A+A-

Sudan Bıkmış Balıklar 14 Ağustos 2012 Salı günü yepyeni bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. Burak Sağyaşar ve Ezgi Eyüboğlu’nun başrolde oynadığı Sudan Bıkmış Balıklar dizisi yeni 2. Fragmanı yayınlandı. 6. bölümde neler yaşanacak? 

 

BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ve Selim okuldan atılacak mı?

Zeynep ve ailesi, savcının bahsettiği  hukukçunun Kerem olduğunu düşünmüş, Selim ise kendi yarattığı mutluluk tablosunu kenardan izlemek zorunda kalmıştır. Kerem de Selim’i ele vermemek için susunca, Zeynep kendisini bu süreçte yalnız bırakan Selim’e kırılmıştır. 

Zeynep’in Selim’e karşı güveni zedelenmişken, ikili okuldan atılmak üzere disipline verildikleri haberini alır. Aslında hocanın hazırladığı özür mektubunu imzalarlarsa affedileceklerdir. Fakat iftiralar içeren bu mektubu kabul etmek, hocaya boyun eğmek anlamına gelmektedir. Selim haksızlığa karşı savaşmak gerektiğini düşünür, Zeynep ise ailesini düşünmek zorundadır. 

Savunma yapmak ve özür dilemek arasında fikir ayrılığına düşen Selim ve Zeynep, kurulda birlikte hareket etmelidirler. Bu yüzden birinin diğeri için fedakârlık yapması gerekmektedir. Bu olay güven tazelemeleri için bir fırsat olabilecek midir?

Yayın Günü    : 14 Ağustos Salı 

Yayın Saati    : 20.00   

14 Ağustos 2012'de yayınlanacak 6. Bölüm 2. Fragmanı:

Bu haber toplam 5078 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.