1. HABERLER

  2. DUYURULAR

  3. Sözleşmeli Er Başvuruları

Sözleşmeli Er Başvuruları

Sözleşmeli Er Modeli ile ilgili duyuru ilan ve gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz.

A+A-

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül Çalışma ve Maliye Bakanlarının sözleşmeli er modeline itirazları olduğunu söyledi, ancak "Pürüzler 10 gün içinde giderilecek" dedi. Gönül, açığa alınan generaller konusuna da değindi. Generallerin bu durumları devam ettikçe terfilerinin söz konusu olamayacağını söyledi. 

Son Bakanlar Kurulu toplantısında ilk kez ele alınan sözleşmeli er modeli ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor... Çalışmalara ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül pürüzlerinin aşılacağını ve 10 güne kadar konunun sonlandırılacağını kaydetti. Haberciler Bakan Gönül'den açığa alınan generallerin Askeri Yüksek İdare Mahkemesi'nin kararı bağlamında terfi durumlarına ilişkin değerlendirme yapmasını da istedi.

Savunma Bakanı net konuştu... Bu arada Milli Savunma Bakanı Gönül, polislere askerlik konusundaki süre kısaltımına benzer bir çalışmanın başka meslekler için düşünülmediğini belirtti.

Bu Sayfadaki içerik sürekli güncellenecek. Gelişmelerle ilgili bağlantıları bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Gelişmeleri sitemizden takip etmek için lütfen bu sayfayı Sık Kullanılanlara Ekleyiniz.

Etiketler: Sözleşmeli er başvuruları, sözleşmeli er başvuru tarihi, Sözleşmeli er sonuçları, sözleşmeli er başvuru koşulları

Bu haber toplam 5837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.