1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Şeytanı çıkarmak için intihar etti

Şeytanı çıkarmak için intihar etti

“İçimdeki seytanı çıkarmak istedim ancak başarılı olamadım” diye mesaj atıp, bindiği takside kalbine bıçak saplayarak intihar etti.

A+A-
BURSA’da evli ve 2 çocuk babası olan Özcan Yıldıztekin (31), iki gün önce aile fertlerine bir şey söylemeden evden ayrıldı. Yıldıztekin daha sonra Santral Garaj Mahallesi’nde bir otele yerleşti. Sabah saat 09.45’te otel ücretini ödeyip taksiye binen Yıldıztekin, Bağlarbaşı Mahallesi’ne gideceğini söyledi. Arka koltuğa oturan Yıldıztekin, araç Bağlarbaşı’na geldiğinde yanındaki ekmek bıçağını çıkarıp kalbine sapladı. Yıldıztekin koltuğa yığılırken, taksinin şoförü yol üzerindeki bir tıp merkezine giderek yardım istedi. Yıldıztekin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

‘ŞEYTANA ‘DUR’ DİYEMEDİM’

Şizofreni hastası olduğu belirtilen Yıldıztekin’in, ölmeden 5 dakika önce yakınlarına “İçimdeki seytanı çıkarmak istedim ancak başarılı olamadım, şimdi çıkaracağım” diyerek mesaj attığı belirlendi. Yıldıztekin’in cebinde ise “Hakkınızı helal edin, ailesizliğe ancak iki gün dayanabildim, bunalımdan kurtulamadım, şeytana ‘Dur’ diyemedim, içimdeki şeytanı çıkardığım zaman huzura ereceğim, herkesi çok ama çok seviyorum” yazan bir not bulundu.

Uğur USLUBAŞ / AHT

Bu haber toplam 4810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.