1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Seri tecavüzden polis kurtardı

Seri tecavüzden polis kurtardı

ÜMRANİYE’de polis, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddiasıyla 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

A+A-

ÜMRANİYE’de polis, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddiasıyla 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Küçük kızın bir şüphelinin tecavüzüne uğradığı, polisin eve girdiği sırada iki şüphelinin de çıplak olduğu ortaya çıktı. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
Ihlamurkuyu Mahallesi’nde dün gece 02.00 sularında bir genç kızın kaçırıldığı, baygın halde bir eve sokulduğu ihbarını alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri, belirtilen adrese gitti. Ekipler hiç zaman kaybetmeden evin kapısını kırarak içeriye girdi.  İlköğretim okulu altıncı sınıf öğrencisi 14 yaşındaki P.T’nin çıplak vaziyette ve baygın halde olduğunu gören ekipler, bu sırada evde bulunan ikisi çıplak 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin arasında P.T’nin erkek arkadaşı B. D.’nin (18) de bulunduğu öğrenildi.  Baskın yapılan evin sahibinin oğlu Z.P’nin (17) de aralarında olduğu şüpheliler  F.T. (17), B.E.T.(17) ve V.Y.(17) emniyete götürüldü.

Baygın olarak bulunan P.T.  polisler tarafından hastaneye götürüldü, burada tedaviye alındı. Küçük kız tedavisinin ardından şüphelileri teşhis edeceği Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.  Yetkililer, hala yaşadığı travmanın etkisinde olduğu gözlenen P. T'nin görevli psikolog gözeteminde ifade vereceğini belirttiler.

BİRA İÇİRİP SARHOŞ ETMİŞLER

Şüphelilerin ilk ifadelerinde verdikleri bilgiler olayın dehşetini gözler önüne seriyor.  Dün akşam saatlerinde P.T. erkek arkadaşı B.D.’nin ’Buluşalım’ mesajı üzerine ailesinden ‘Kız arkadaşımla buluşacağım’ diyerek izin aldı.  B.D. yanındaki 4 arkadaşı ile birlikte Beykoz Ortaçeşme’de P.T ile buluştu.  Daha sonra P.T.’nin de aralarında olduğu bu kişiler bir otobüse binerek Ümraniye’ye gitti. Buradaki bir piknik alanında uzun süre sohbet eden şüphelilerden ikisi, bir tekel bayisine giderek bira satın aldı.

Arkadaşı B.D.’nin ısrarını kıramayan P.T, iki bira içti. İlk kez bira içiyor olmanın etkisiyle küçük kız sarhoş oldu. Şüpheliler, küçük kızın yarı baygın olmasından istifade ederek, P.T’yi annesi ile babası bir süre önce boşanan, babası konfeksiyon atölyesinde çalıştığı için evi boş olan Z.P.’nin evine götürdü.

KIZ BAYILARAK YERE YIĞILDI

Şüpheliler, yanlarında P.T. ile birlikte Ihlamurkuyu Mahallesi’ndeki eve gittiklerinde, P.T, kapının önünde bayılarak yere yığıldı. Durumu gören vatandaşların polise haber vermesi üzerine, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri eve gelerek kapıyı kırdı. İçeride bulunan ikisi çıplak 5 şüpheliden, B.D.’nin tecavüzü gerçekleştirdiği, diğerlerinin de sıra beklediği öne sürüldü. Küçük kızın ilk ifadesinde eve gittikleri sırada şüphelilerin "Hangimizin evi müsait" diye konuştuklarını duyduğunu, gerisini ise hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Şüphelilerin sorgularının Çocuk Şube Müdürlüğü’nde sürdüğü, olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği belirtildi. Ekiplerin evde yaptığı aramada ele geçirilen deliller de emniyete götürüldü.

DHA

Bu haber toplam 4624 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.