1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Psikoyorum Ekranlara Veda Etti

Psikoyorum Ekranlara Veda Etti

Skytürk ekranlarından bir program daha kaydı.Geçtiğimiz günlerde 1000.bölümünü yayınlayarak "dalya" diyen program ekranlara "zorunlu" olarak veda etti

A+A-

Skytürk ekranlarından bir program daha kaydı.Geçtiğimiz günlerde 1000.bölümünü yayınlayarak "dalya" diyen program ekranlara "zorunlu" olarak veda etti. Skytürk'te Ersin Turan ve Prof.Dr.Nevzat Tarhan'ın birlikte sundukları "sosyal sorunlara parmak basan" Psikoyorum programı ekranlara veda etti.Beğenilen programın ekrana veda nedeninin yayın saati anlaşmazlığı olduğu,katılımcıların yayın saatinin erkene alınması talebinin Skytürk yönetimi tarafından olumlu bulunmadığı öğrenildi.

Yapımcı Ersin Turan ekranlara veda eden Psikoyorum programı ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Aralıksız tam 1000 program ile PSİKOYORUM sosyal yaşamdaki tüm sorunlara parmak bastık. Televizyonlarda rating kaygısıyla ard arda programların yayından kaldırıldığı günlerde 'Psikoyorum' ile 1000. kez ekrana gelmenin haklı gururunu yaşadık.Sosyal yaşamdaki tüm soruna parmak bastık. Program boyunca 40 ile 50 bin arasında canlı telefon bağlantısı yaptık. On binlerce izleyicimize Sky Türk ekranlarından uzmanlarımız aracılığıyla psikolojik destek verdik. Web sayfamıza gelen 100 bine yakın soru göz ardı edilmeksizin yine uzmanlar tarafından cevaplandı. Prof. Dr. Nevzat Tarhan psikiyatri ve tedavideki son yenilikleri gündemin nabzını tutarak yorumladı. Uzman Psikolog Yıldız Burkovik canlı yayında seyircilerimizin sorunlarını dinleyip uzman konuklarıyla birlikte çözüm üretmeye çalıştı.Topluma faydalı bir program üretmenin gururunu yaşadık.Kimseye kırgın olmadan programa son verildi. Öncelikle Prof Dr. Nevzat Tarhan. Uzman Psikolog ve programın sunucusu Yıldız Burkovik ile programın her saatini planlayan Uğur İlyas Canbolat ve Psikoyorum katılımcıları uzman arkadaşlar çok özveri ile çalıştılar. Kolay değil önceleri her gece ‘’gündüz klinikte saatlerce hasta kabul et’’ gece de ekranlardasın. Bu arada Skyturk TV'nin başta Genel Müdürü Barış Tünay olmak üzere tüm çalışanları 5 yıl bize destek verdiler.Hepsine teşekkür etmek istiyorum.

Bu haber toplam 3132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.