1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Psikolojik Yardım Alan Ünlüler...

Psikolojik Yardım Alan Ünlüler...

Şöhret bazen ağır gelir. Kimi mutluluğu bulamadığı için kimi büyük bir acı yaşadığı için kimi de rolü için psikologdan destek almak zorunda kaldı.

A+A-

MELTEM CUMBUL

Aşkın formülünü aradı


Özel hayatında mutluluğa erişemediğini düşündüğü için psikolojik destek aldı. Cumbul, Hint yapımı ‘Tell Me Oh Khudaa’ filminde bir şizofreni canlandırdı. Ünlü oyuncu rolü için de bir psikoloğa danıştı.

HANDE ATAiZi

Şemsiye krizi


Gazetecilere şemsiyeyle saldırdığı görüntülerle zihinlere kazınan ve olay sonrası ABD’ye giden ünlü oyuncu İstanbul’a döndükten sonra adaptasyon zorluğu yaşamamak için psikoloğa gitti. Ataizi, “Annem psikolog olduğu için bunun normal bir şey olduğunu biliyorum. İlaç almadım” demişti.

NEFiSE KARATAY

Dizide bir polisi canlandıran Karatay, tüm vaktini Adli Tıp Morgu’nda geçiriyordu. Sevilen oyuncu, “Her gün ceset görüyorum. Psikolojik destek almaya başladım” diye konuştu.

ÇAĞLA ŞIKEL

Bebek acısı


Ünlü mankenin ilk hamileliği hüsranla bitmişti. Bir buçuk aylık hamileyken bebeğini düşüren Şıkel, evine kapandı. Eşi Emre Altuğ ona büyük destek olsa da Şıkel, toparlanabilmek için uzun bir süre psikolojik destek gördü. Şıkel oğlu Kuzey’le şimdi iyi.

BEREN SAAT

Ekibe psikolog


‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinde tecavüze uğrayan kadını canlandıran Saat, çekimler öncesinde kaldığı otelde psikolojik destek aldı. Onun dışında dizisinin o sahnesini canlandıracak erkek oyuncular da birkaç defa psikologla görüştü.

Hazırlayan: Batuhan ÖZKARDEŞLER / Bugün

Bu haber toplam 13762 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.