1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Psikolojik Performans Danışmanlığı 1. Basamak Eğitim Kursu açılıyor

Psikolojik Performans Danışmanlığı 1. Basamak Eğitim Kursu açılıyor

TFF Sağlık Kurulu’nun düzenleyeceği Psikolojik Performans Danışmanlığı Sertifikasyonu 2019-2020 dönemi 1. Basamak Eğitim Kursu, 22 – 24 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.

A+A-

TFF Sağlık Ekiplerinin Yapılanmaları ve İşleyişleri Talimatı çerçevesinde açılan kursa tıp, psikoloji, rehberlik ve psikolojik danışmanlık ile psikoloji ile ilgili alanlarda lisansüstü eğitime sahip spor bilimleri disiplinlerinin birinden mezun olmuş kişiler başvurabilecek.

Başvuru yapan adayların kursa katılma nedenlerini açıklayan bir başvuru mektubu ile birlikte güncel özgeçmişlerini en geç 25 Ekim 2019 tarihine kadar ”[email protected] ” e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Adayların futbol veya diğer spor dallarından birinde amatör veya lisanslı olarak en az 2 yıl spor yapmış olması tercih sebebidir. Belirtilen koşulları taşıyan ve kursa katılmaya hak kazanan adaylar sitemizde açıklanacaktır.

Kurs kayıt ve ödemeleri 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında alınacak olup konuyla ilgili detaylar 11 Kasım Pazartesi günü TFF Sağlık Kurulu Haberleri sayfasında yayınlanacaktır.

Kaynak

Bu haber toplam 3894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.