1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. PSİKOLOG ESRARLA YAKALANDI

PSİKOLOG ESRARLA YAKALANDI

Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak 4 gün önce Malatya-Kayseri kara yolu üzerinde yapılan aramada esrarla yakalan, Ankara΄da özel bir kurumda psikolog olduğunu söyleyen sürücü M.K.T, gözaltına alındı...

A+A-

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü görevlileri, Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak 4 gün önce Malatya-Kayseri kara yolu üzerinde uygulama yaptı.
Sabaha karşı yapılan uygulama sırasında durdurulan bir otomobilde sürücünün hareketlerinden şüphelenen ekipler, araçta yaptıkları aramada 7 adet sigara arasına sarılmış halde tütünle karışık bir miktar esrar ele geçirdi.

Bunun üzerine Ankara΄da özel bir kurumda psikolog olduğunu söyleyen sürücü M.K.T, gözaltına alındı.
M.K.T΄nın kendisi ve eşinin şeker hastası olduğunu, bir tanıdıkları aracılığıyla ilk defa görüştükleri bir kişiden kısa bir süre önce rahatsızlıklarına iyi geldiğini belirttiği bu maddeden bir miktar aldıklarını söylediği öğrenildi.

Sigaraya sararak içtikleri maddenin ne olduğunu bilmediğini ileri süren zanlının, eşiyle birlikte Malatya΄da yeğeninin düğününe gittiklerini ve burada rahatsızlandığında, söz konusu sigaradan içtiğini söylediği bildirildi.

Sigara içerisindeki maddenin esrar olduğunu arama yapan polislerden öğrendiğini öne süren zanlının, maddenin bir kısmının da Ankara΄daki evinde olduğunu belirttiği kaydedildi.

Zanlının, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Bu arada aynı uygulamada Y.A. (33) ve C.T΄nin (29) içerisinde yer aldığı bir otomobilde yapılan aramada da 2 ayrı şeffaf poşet içerisinde toplam 14,65 gram plaka halinde esrar maddesi ele geçirildiği, adli makamlara sevk edilen zanlıların serbest bırakıldığı kaydedildi.

Yeni Ülke

Bu haber toplam 3346 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.