1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Prof. Dr. Gerald R. Weeks Seminer Verdi

Prof. Dr. Gerald R. Weeks Seminer Verdi

Dünyaca ünlü evlilik ve aile terapisti Prof. Dr. Gerald R. Weeks, İstanbul'da seminer verdi.

A+A-

Dünyaca ünlü evlilik ve aile terapisti Prof. Dr. Gerald R. Weeks, İstanbul'da seminer verdi. Bilim çevrelerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde katılımcılar, cinsel terapi, evlilik terapisi ve çiftler arası çatışmayı çözme becerilerinde yeni yaklaşımlar hakkında bilgi sahibi oldu.

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) tarafından düzenlenen seminerde dünyanın en saygın evlilik ve aile terapistlerinden biri olarak gösterilen Dr. Gerald R. Weeks, Türk ruh sağlığı uzmanları ile buluştu. "Cinsel Terapi ve Evlilik Terapisinin Entegrasyonu" başlıklı seminerde katılımcılar,

Prof. Dr. Gerald R. Weeks, eski ve yeni kitaplarından derleyerek oluşturduğu sunumu dinlendi.

Seminer sonunda katılımcıların, cinsel terapi ve evlilik terapisi entegrasyonu üzerinden, sistemik cinsel terapi, evlilik terapisi ve cinsel terapiyi birleştirmek, çiftler arası çatışmayı çözme becerilerinde yeni yaklaşımlar hakkında bilgi sahibi olması amaçlanıyor.

PROF. DR. GERALD R. WEEKS KİMDİR?

Çalışmalarıyla dünyada yankı uyandıran Prof. Dr. Gerald R. Weeks, Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneği tarafından 2009 yılında Evlilik ve Aile Terapisi Üstün Katkı Ödülü'nü kazanmış ve 2010 yılının Aile Terapisti ilan edilmiştir. Uluslararası alanda "Evlilik ve Çift Terapisinin Freud"u olarak takdir gören Dr. Weeks, Nevada Üniversitesi Evlilik ve Aile Terapisi Programında Profesör olarak görev alırken COAMFTE Akreditasyon Programı'nın Direktörlüğü'nü sürdürmektedir. Profesyonel meslek hayatı boyunca seks, evlilik ve aile terapisi hakkında Dr. Weeks'in 19 kitabı ve sayısız makalesi yayımlandı.

İHA 

Bu haber toplam 6091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.