1. HABERLER

  2. KİŞİSEL GELİŞİM

  3. Öğrenmenlere kişisel gelişim semineri

Öğrenmenlere kişisel gelişim semineri

Kayseri'de Milli Takımlar Mentörü İhsan Özalp ve Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Arıkan, öğretmenlere kişisel olarak başarıya ulaşmanın sırlarını anlattı.

A+A-

AHMET BOLAT / Yenişafak


"Pratik Algı Teknikleri"ni anlatan İhsan Özalp, beynimizi etkili olarak nasıl kullanırız, nasıl daha hızlı okuruz ve hayatımızı olumlu yönde etkileyecek hedefleri nasıl belirleriz sorularını cevaplandırdı. Özalp, istenen başarı için hedef belirlemenin çok önemli olduğunu ifade ederek, Tekden Koleji öğretmenleri ile birlikte eyleme geçme, hedefe yönelme pratikleri yaptı.

Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Arıkan da, ekip çalışması konusunu ele aldı. Eğitimin özellikle bir takım işi olduğunu vurgulayan Arıkan, "Herkes farklı konuda uzman olabilir. Ama orkestranın şefine uyup, tek ses çıkartmak, uyumlu ses çıkartmak lazım." dedi. Konuşmasında Voltaire'den alıntı yapan Arıkan, 'Bir ip gerginse, bunda her iki tarafın da kabahati vardır' diyerek, iyi bir takımın ve takımdaşın özelliklerini anlattı. Seminer, ortak çalıma ile yazılan Tekden Andı'nın, eğitim lideri tarafından hep beraber okunması ile son buldu.

Bu haber toplam 8364 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.