1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Nörolojik Bilimler Akademi Toplantısı Gerçekleşti

Nörolojik Bilimler Akademi Toplantısı Gerçekleşti

Medical Park Samsun Hastanesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin ortaklaşa yaptığı Nörolojik Bilimler Akademisi Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.

A+A-

 Medical Park Samsun Hastanesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin ortaklaşa yaptığı Nörolojik Bilimler Akademisi Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş'un ev sahipliğini yaptığı toplantıya Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç oturum başkanlığı yaptı. Medical Park Samsun Hastanesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarının yanı sıra Samsun ve çevre illerdeki doktorların da yoğun ilgisi vardı.

Sunum ve soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda ilginç vakalar da tartışıldı. Yrd. Doç. Dr. Akın Akakın ise "Endoskopik Anatomi" adlı sunumunu 3 D boyutlu görüntüler ile yaptı.

Op. Dr. Hikmet Çavuş, "Böyle önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duymaktayız. Medical Park Samsun Hastanesi artık daha bilimsel bakış açısıyla, Üniversite olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Afiliasyonu sağlayıp emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Alanlarında önemli başarılar elde etmiş Hocalarımız da bugün bizimle bilgilerini paylaştı. Bugünkü toplantımızda bilim ile teknolojinin birleşmesi ile kafa tabanı ve beyinin anatomik yapısını 3 D sunum ile izleme fırsatı yakaladık. Toplantı da emeği geçen ve katılan tüm hekimlerimize teşekkür ederim" dedi.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş ve Başhekim Opr. Dr. Hakan Özcan'a böyle önemli bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür eden Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, Bahçeşehir Üniversitesi ve Medical Park Hastaneler Grubunun işbirliği anlaşması imzalayarak güçlerine güç kattığını söyledi. Dr. Kılıç, "Bilimsel toplantılarımıza önümüzdeki aylarda da devam edeceğiz. Samsun'da farklı bir organizasyonda tekrar buluşmak isteriz" diye konuştu. 

Bu haber toplam 3673 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.