1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 27-30 Kasım 2008, Perşembe-Pazar günleri arasında Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde yirminci kez gerçekleştiriliyor.

A+A-

ANTOLOJİ.COM - Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 27-30 Kasım 2008, Perşembe-Pazar günleri arasında Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde yirminci kez gerçekleştiriliyor. Doğal yaşamla ilgili hizmet ve ürünlerin sergileneceği, konferanslar, yarışma, sergi, dans gösterleri ve imza günleri gibi etkinliklerin yer alacağı Festivalin açılışını, Prof. Dr. Hakan Kaynak “Normal Uyku Nasıl Olmalıdır? Uykunuzu Test Edin! ” konulu konuşmasıyla yapacak.

Tarih:27 - 30 Kasım 2008
Yer:Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi
Şehir:İstanbul Avrupa

Bugüne kadar İstanbul, Ankara ve Bursa’da gerçekleştirilen ve dokuz senedir bir gelenek haline gelen NATUREL Festivali, altmışın üzerinde yerli ve yabancı uzmanı bir araya getirerek “beden, zihin ve ruh dengesine dayalı doğal ve sağlıklı yaşam” konusunda bir kez daha yoğun bir bilgi paylaşımı zemini oluşturuyor.

Festivale ilk kez katılan ünlü fotoğraf sanatçısı Ersin Alok, görsellerle anlatacağı ‘Fırat’ın Gizemi’ ve ‘Zaman Zamana karşı’ başlıklı araştırı konferansları veriyor. Uluslararası alanda tanınmış Kanada’lı konuşmacı ve yazar Azim Jamal, iki konuşma yapıyor ve kitaplarını imzalıyor. Ayrıca, Küresel İklim Değişimi ve Etik, Psiko-Kinesiyoloji, Aşk ve Hormonlar, Tıbbın Tao’su, CERN Deneyi, Hayvanlarla Tedavi, Kayropratik, Hipnoz, Astroloji, Kahkaha Yogası, Nefes Teknikleri, Aile Dizimi, EFT, Zayıflama, Doğa Diline Dönüş, Kuantum Düşünce gibi çeşitli konular işleniyor.

Seminerler ve workshopların yanısıra Gülçin Anıl’ın ‘Dansın Rengi’ resim sergisi, StyleGym, Afrocubanos Dans Okulu, 2. Diyet Tatlıları Yarışması, dans ve beden perküsyonu gösterileri, 7. Ulusal Kısa Film Festivali Jüri Özel Ödülü alan ‘Her Beden Duyar’ belgeseli, gibi etkinlikler ve imza günleri ile, dört gün boyunca 70’i aşkın farklı etkinliğin yer aldığı zengin bir program sunuluyor.

NATUREL 2008 Festivali, hergün 11.00-20.00 arası ziyaret edilebilir. Biletler girişte alınabilir. Giriş ücretine gün içerisindeki tüm seminerler ve etkinlikler ile, fiyat belirtilmeyen tüm atölye çalışmaları dahildir.

Hep birlikte, yararlı ve keyifli bir festivali daha paylaşmayı dileriz.

Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi

Cumhuriyet Caddesi
Elmadağ
ISTANBUL

Bu haber toplam 4864 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.