1. HABERLER

  2. FRAGMAN

  3. Muhteşem Yüzyıl 72.Bölüm (7 Kasım Çarşamba) Fragmanı İzle

Muhteşem Yüzyıl 72.Bölüm (7 Kasım Çarşamba) Fragmanı İzle

Muhteşem Yüzyıl 72. Bölüm Fragmanı İzle.StarTV'nin Sevilen Dizisi Muhteşem Yüzyıl 72. Bölümü İle 7 Kasım'da StarTV Ekranlarında İzleyebilirsiniz

A+A-

Muhteşem Yüzyıl 72.Bölüm Fragmanı İzle 

StarTV'nin Sevilen Dizisi Muhteşem Yüzyıl 72. Yeni Bölümü İle 7 Kasım Çarşamba Akşamı Saat 20:00'de StarTV Ekranlarında İzleyebilirsiniz.

 

 

 



 Muhteşem Yüzyıl 72.Bölüm Olayları

Muhteşem Yüzyıl'da izleyiciler şok üstüne şok yaşıyor. Firuze geçen hafta kurtuldu ölümdem ama bu kez işi zor.


Hürrem,Firuze'yi öldürmesi için Rüstem Ağa emir verdi. Kolay değil Hürrem borusunu öttürüyor koskoca sarayda önünde Valide Sultan bile duramadı ki Hatice Sultan onun için çerez gibidir. Hürrem'i hiç bir şey yıkamazdı Sultan Süleyman harici aynen de öyle oldu. Sultan Süleyman'ın gönlü başkasına kayınca olanlar oldu Hürrem'e. Tek amacı yeni gözde Firuze'yi ortadan kaldırmak. Uykularını kaçıran bu durumdan bir an önce kurtulmalı ve Sultan Süleyman yine O'na kalmalı. Firuze'yi koruyan herkesi zekasıyla saf dışı bırakmayı başardı. Yanında Nigar kalfa ve yandaşları ile Firuze'nin odasını basar. Dar ağacını kurturdu. Gözü karardı başka çare yok asacak Firuze'yi. Boynuna geçti yağlı urgan işaretini verdi Hürrem ve altından sehpa çekildi.Can çekişmeye başladı Firuze diğer taraftan da Nigar nasıl kurtarabilirim diye düşündü ama yanında Hürrem var mümkün mü bu? Bakalım Firuze'yi bu kez kim kurtaracak yada Firuze artık tarihin tozlu raflarına mı kalkacak?

Hatice Sultan ise İbrahim Paşa'yı affetti aşkları kaldığı yerden dolu dizgin devam ediyor. Nigar bu durumdan çok rahatsız. İçindeki evlat acısıyla çalar İbrahim Paşa'nın kapısını çıkar karşısına ve hesap sorar evladının katilini nasıl affedersin diye. Paşanın kafası karışır. Hatice Sultan çocuğun ölü doğduğuna inandırmıştır paşayı ama çocuk yaşar. Hatice Sultan nasıl sıyrılacak bu durumdan?

Şehzade Mustafa ise kalbinin sesine kulak verir ve Helena'yı haremine katar ama Helena bilmez ki sevdiği adamın Şehzade Mustafa olduğunu. Helena'yı büyük bir süpriz beklemektedir. Helena Manisa Sarayı'na gelecektir gelmesine ama bir Hürrem'de orada vardır. Fatma dar edeceğe benziyor Helena'ya hayatı. 

Bu haber toplam 14567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum