1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Motobike Istanbul tam gaz devam ediyor

Motobike Istanbul tam gaz devam ediyor

Bu yıl 11'inci kez kapılarını açan Motobike Istanbul'a, markaların ardı ardına yaptığı yeni model lansmanları damga vurdu

A+A-

Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen ve Motul ana sponsorluğunda gerçekleşen motosiklet ve bisiklet meraklılarını buluşturan Motobike Istanbul, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Motosiklet ve bisiklet severlerin merakla beklediği fuarın açılışı Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Motosiklet Endüstrisi Derneği Başkanı Bülent Kılıçer, Motul Türkiye Satış Müdürü Kerem Oyılmaz ve Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke tarafından yapıldı.

Bu yıl 11'inci kez kapılarını açan Motobike Istanbul'a, markaların ardı ardına yaptığı yeni model lansmanları damga vurdu. 

Fuara katılan BMW, Ducati, Honda, Harley Davidson, Triumph, Yamaha, Vespa, KTM, Kral, Kuba, CF Moto, Volta, SYM, Bajaj, Polaris, Citycoco, Moto Gusto, Husqvarna ve Yuki gibi markalar motosiklet tutkunlarının karşısına çıktı. 


3-023.gif


Bunun yanı sıra, fuarda ziyaretçilere özel hazırlanan aktivitelerde dikkat çekti. 

Geçen yıllarda olduğu gibi, bu yıl da seminer ve gösteri programları Motobike Istanbul'da yer aldı. 

Açılış günü motosiklet akrobasi gösterileri ile nefes kesen Birkan Polat ve Onur Duva'nın, fuar boyunca gösteri alanında motosiklet tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edeceği öğrenildi. 

Bu haber toplam 2569 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.