1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Michael Schumacher'de flaş gelişme! Bilinci yerinde

Michael Schumacher'de flaş gelişme! Bilinci yerinde

Dün dış basında yer alan haberlere göre 2013'ten bu yana komada bulunan dünyaca ünlü F1 pilotu Michael Schumacher'in, bir operasyon için gizlice Fransa'ya getirildiği ortaya çıkmıştı.

A+A-

Yedi kez Formula 1 şampiyonu Pazartesi günü Georges-Pompidou hastanesine inflamasyon azaltan kök hücrelerin transfüzyonları nedeniyle sıkı bir koruma altında kaldı.

Ocak ayında 50 yaşına girecek olan efsaneye kök hücre nakli yapıldığı belirtildi.

Fransız Alpleri'nde 2013 yılında kayak kazasında ölümcül beyin hasarı geçiren 50 yaşındaki Alman’ın pilotun bugün taburcu edilmesi bekleniyor.

Hastande çalışan bir hemşire ise dünyanın beklediği müjdeli haberi verdi. Hemşire Schumi için 'Ona bakım sağlıyorum ... Ve sizi bilinçli olduğu konusunda temin ederim' dedi.

Ayrıca çalışan görevli, Schumacher'ın daha önce Georges-Pompidou hastanesinde en az iki kez tedavi edildiğini, her seferinde sahte bir isim altında kabul edildiğini ve küçük bir sağlık ekibi tarafından tedavi edildiğini söyledi.

Profesör Menasche, Schumacher'in tedavisinin ayrıntılarının tıbbi gizlilik nedeniyle 'gizli' kalacağını söyledi.

Schumacher'in sağlık durumunda ufak tefek iyileşmelerin olduğu kaydediliyor.

Efsanevi sporcunun F1 yarışlarını arkadaşı ve FIA ​​Başkanı eski Ferrari patronu Jean Todt ile birlikte F1 yarışlarını televizyonda izlediği iddia ediliyor.
 

Bu haber toplam 1780 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.