1. HABERLER

  2. FOTO HABER

  3. Katilin gülüşü herkesi şok etti FOTO GALERİ

Katilin gülüşü herkesi şok etti FOTO GALERİ

İngiliz öğrencinin cinsel saldırı sonrasında öldürülmesiyle ilgili olarak Amerikalı kolej öğrencisiyle eski İtalyan erkek arkadaşı yargılanıyor.

A+A-

İngiliz öğrencinin cinsel saldırı sonrasında öldürülmesiyle ilgili olarak Amerikalı kolej öğrencisiyle eski İtalyan erkek arkadaşı yargılanıyor.

Cinayetle yargılanan Amanda Knox'un mahkeme sürekli gülmesi duruşmayı izleyenlerde şok etkisi yaptı.

İngiltere, İtalya ve ABD'den çok sayıda gazeteci, mahkeme için Perugia'ya akın etti. Yargılama safhasının uzun süre devam etmesi bekleniyor.

Amanda Knox (21) ve 24 yaşındaki eski sevgilisi Raffaele Sollecito, 2007'de Meredith Kercher'e (21) cinsel saldırıda bulunup daha sonra da cinayet işlemekle suçlanıyor.

Kercher'in ailesi, hassas delillerin yayımlanmaması için duruşmanın halk ve basına kapalı olmasını talep etti.

İtalya kanunları normalde duruşmaların açık olmasını öngörüyor fakat cinsel suçlarda duruşmalar kapalı olarak yapılabiliyor. Başhakimin öğlene kadar bu konuda bir karara varması bekleniyor.

Knox ve Sollecito'nun kefaletle serbest bırakılmaları talebi reddedilmişti. Bunlar bir seneden fazladır hapis durumdalar. Savcılar, Kerscher'in, cinsel bir oyun sonrasında boğazı kesilerek öldürüldüğünü iddia ediyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 5872 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.