1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. İSİZ GENÇ, 'HAYATTAN BEKLENTİM KALMADI' DEYİP KAFASINA SIKTI

İSİZ GENÇ, 'HAYATTAN BEKLENTİM KALMADI' DEYİP KAFASINA SIKTI

Tekirdağ'da uzun süredir işsiz olduğu ve bu yüzden psikolojik bunalıma girdiği öğrenilen genç, ailesine veda mektubu yazarak silahla intihar etti.

A+A-

HABERVİTRİNİ - Hayatını kaybettiği sabah anlaşılan genç adam mektubunda ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını ve hayattan bir beklentisi olmadığı için intihar ettiğini yazdı.

Alınan bilgilere göre, Tekirdağ Aydoğdu Mahallesi'nde yaşayan 29 yaşındaki Halil Koçak, uzun süredir işsiz olduğu için psikolojik bunalıma girdi. Aynı mahalledeki eniştesinin evinde kalan genç adam gece yarısı ailesine bir mektup yazdı. Mektupta hayattan bir beklentisi olmadığını ifade eden genç adam, "Ölümümden ailem ve hiç kimse sorumlu değildir. Hayattan bir beklentim yok, neden yaşıyorum ki. Beni amcamın yanına gömün" yazdıktan sonra ruhsatsız bir tabanca ile intihar etti. Sabah 06.00 sıralarında işe

gitmek için kalkan eniştesi tarafından ölü olarak bulunan Halil Koçak'ın silahı sağ sakağına dayayarak intihar ettiği belirlendi. Eniştesinin polise haber vermesi ile olay yerine gelen ekipler gencin gece yarısı intihar ettiğini tespit etti. Halil Koçak'ın cesedi otopsi yapılması için Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Halil Koçak'ın uzun süredir işsiz olduğu ve bu nedenle psikolojik bunalıma girdiği öğrenildi.

Bu haber toplam 10506 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.