1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. I. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi

I. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi

I. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi 14-15 Kasım 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Kongre ile ilgili ayrıntılar şöyle:

A+A-

I. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi  14-15 Kasım 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Kongre ile ilgili ayrıntılar şöyle:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın himayesinde, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Çocuk Vakfı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu işbirliğinde, Prof. Dr. Haluk Yavuzer başkanlığında 14-15 Kasım'da İstanbul'da düzenlenecek.

1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Çocuk Vakfı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (Rtük) iş birliğinde 14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Kongrenin ana konuları koruyucu, yetkilendirici ve çocuk haklarına dayalı içerik geliştirici medya olacak.

Kongre, BYEGM, Çocuk Vakfı ve Rtük iş birliğinde, Prof. Dr. Haluk Yavuzer'in kongre başkanlığında, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın himayelerinde 14-15 Kasım 2013 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek. Kongrede Türkiye'den 33, yurt dışından 24 bildiri sunumu, 4 oturum, 1 atölye çalışması yanında çocuk ve medya odaklı 4 yeni araştırmanın sunumu gerçekleşecek. Kongre, çocuk ve yetişkinlerin hazırlayacağı raporlarının Genel Kurul'da müzakereyle sonuçlanacak. 

Kongre ile ilgili diğer ayrıntılar için kongrenin resmi web sayfasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

http://www.cocukvemedya.com 

Bu haber toplam 4465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.