1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gözlerinizi büyük göstermenin yolları

Gözlerinizi büyük göstermenin yolları

Gözlerinizi olduğundan büyük ve iri göstermek için birçok yöntem vardır. Ancak size bahsedeceğimiz bu yöntemleri küçük makyaj hileleriyle gerçekleştirebilirsiniz. İşte makyaj hileleriyle gözlerinizi büyük göstermenin yolları...

A+A-

Göz altınızdan başlayın 

Öncelikle yorgun göz altı torbalarınızdan kurtulun. Yapışkan göz pedlerini kullanabilirsiniz. Böylelikle göz altı torbalarını ve kırışıklığı en az indirebilirsiniz. Bunun için ya buz yöntemi ya da salatalık yöntemini deneyin.

Göz bölgenizi aydınlatın 

Makyaj hilelerine başlarsak, öncelikle göz altı bölgenizi aydınlatmakla işe başlayın. Koyu halkalar ve morluklar sizi yorgun gösterecektir. Doğru bir kapatıcıyla cilt tonunuzu dengeleyebilirsiniz. Göz bölgenizi aydınlatmanız daha sağlıklı bakışlara sahip olmanızı sağlayacaktır.

Kirpiklerinizi kıvırın 

Her kadın kıvrık kirpiklere sahip olmak ister ama onları kıvırmayı unutur. Bunun için sadece 20 saniyenizi ayırmak yeterli olacaktır. Ayrıca maskara sürmeden olmaz. Bol bol sürün ki kıvırdığınız kirpikleriniz daha yoğun ve dolgun görünsün.


2-035.gif


Eyeliner uygulayın 

Gözlerinizi olduğundan iri göstermek istiyorsanız, eyeliner bu konuda size yardımcı olacaktır. Bunun dışında mutlaka gözünüzün alt kısmına da nude kalem uygulayalın.

Parlak farlar tercih edin 

Parlak ve simli farları tercih ederseniz gözleriniz daha aydınlık görünecektir.

Kaş dipleriniz önemli 

Kaş diplerinize highlighter sürün. Göz pınarlarınıza açık tonlarda farı sürerken kirpik diplerinizi siyah kalemle çerçeveleyin. Kesinlikle gözünüzün iç kısmına siyah kalem uygulamayın.


 

Bu haber toplam 2451 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.