1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Google'a ‘TIK’LADI Kocasını Bahreynde Bastı

Google'a ‘TIK’LADI Kocasını Bahreynde Bastı

Google’a kocasının adını yazan İngiliz kadın, eşinin Bahreyn’de başka biriyle evlendiğini, eski okul arkadaşıyla nişanlandığını ve bir de sevgilisi olduğunu öğrendi

A+A-

Bir havayolu şirketinde uçak operatörü olan eşiyle mutlu bir evlilik sürdüren Diane Petty’nin hayalleri internet arama motoru Google’a eşi Roderick Petty ismini yazmasıyla yıkıldı. Genç kadın eşinin yeni kurduğu bir şirketle ilgili bilgi edinmeye çalışırken, bir katedralin internet sayfasında 21 yıllık eşinin Bahreyn’de Çek asıllı Marie Kaminavasova ile ikinci bir evlilik yaptığını öğrendi, Gözlerine inanamayan kadın, araştırmasını genişletince ihanetin boyutu daha da büyüdü.

NİŞAN FOTOĞRAFI BİLE VAR

Roderick Petty’ye ait sosyal paylaşım sitelerini inceleyen Diane Petty, kocasının aynı dönemlerde Florida’da eski okul arkadaşı Lorinda Stirling ile nişanlandığını ve üstelik nişan fotoğraflarını da profil sayfasına koyduğunu gördü. Çılgına dönen bir çocuk annesi kadın soluğu mahkemede alırken, uslanmaz kocanın başke bir sevgilisi de çıktı. Internette yaptığı birkaç dakikalık arama ile hayatının alt üst olduğunu öğrenen Diane Petty “Sadece bir yıllığına iş nedeniyle başka bir ülkeye gitmiştim. Kocamla büyük bir aşk yaşadığımızı düşünüyordum. Ama evliliğim yıkıldı” dedi.

Bu haber toplam 3876 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.