1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gaziantep Üniversitesi'nde ''Hipnoz'' Şovu

Gaziantep Üniversitesi'nde ''Hipnoz'' Şovu

GAZİANTEP Üniversitesi (GAÜN) Meslek Yüksek Okulu tarafından, ''Hipnoz: bilinçaltının gücünden nasıl yararlanırsınız?'' konulu seminer düzenlendi.

A+A-

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerin açılışında konuşan Gelişim Akademisi Kurucu Başkanı Adil Maviş, insanların sorunlarının dönem dönem farklılıklar gösterdiğini söyledi.

Şu anda hayatta olan tüm insanların, 3-5 yıl öncesinden farklı sorunları olduğunu ifade eden Maviş, ''3-5 yıl öncesine göre çok farklı sorunlar yaşayan insanlar, 3-5 yıl sonra da farklı sorunlar yaşayacaktır. Sizin simdi öğrenmeyle, yaşam kalitesiyle, dikkatinizle, mutlulukla ilgili problemleriniz olabilir. İnsanlar bazen gece kafasını yastığa koyduğunda uyumakta zorlanıp, sabah kalkıp güne başladığında da isteksiz, yorgun, dinlenmemiş, gönülsüz kalkabilir” diye konuştu.

ÖĞRENMEK HAYATIMIZIN ÇOK ÖNEMLİ BİR PARÇASI

İnsanların ortak özelliğinin öğrenmek olduğunu vurgulayan Maviş, “Öğrenmek hayatımızın çok önemli bir parçası konumunda. Birkaç yıl sonrasını bilemeyiz belki ama şuan siz öğrenme işi inşa ediyorsunuz. İşinizi severek yaptığınız zaman sıkılmazsınız, keyif almamak gibi bir durumda olmazsınız. İşinizi seviyorsanız, yaptığınız işin kalitesi yüksek olur. Yaptığınız işten tatmin olursunuz ve birileri yaptığınız işten hizmet alıyorsa, onu da memnun etme ihtimaliniz yüksek olur. Fakat yaptığınız işten haz almıyorsanız, bazı sıkıntılı haller yaşıyorsanız bu da öğrenim hayatınıza, kariyerinize, geleceğinize, yaşam kalitenize negatif yönde sorunlar çıkartır” değerlendirmesini yaptı

Bu haber toplam 3807 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.