1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray için psikolojik test

Galatasaray için psikolojik test

Başakşehir geçmişi, tecrübesi ve psikolojisi, Galatasaray'ın önünde çok ciddi bir psikolojik eşik olarak duruyor.

A+A-

İlk olarak Galatasaray'ın, İstanbul ekibine karşı son 7 maçta sadece 1 kez kazanması sıkıntı çıkarıyor. Bu 7 karşılaşmanın 3'ünde ise alınan farklı yenilgiler dikkat çekiyor. 2014-15 sezonunda 4-0'lık mağlubiyet, dönemin teknik direktörü Cesare Prandelli'nin vedası olmuştu. Ardından 2016-17 sezonunda 4-0 ve 2017-18 sezonunda da 5-1'lik yenilgiler ile Igor Tudor'un vedası görülüyor.

Bir diğer faktör Fatih Terim cephesinde yaşanacak. Terim, 2014 yılında Başakşehir adıyla yeniden yapılanıp, Süper Lig'e dönen turuncu-lacivertlilere karşı ilk kez rakip olacak. Terim, ilk maçını böylesi kritik bir atmosferde yapacak. Sarı-kırmızılılar açısından bir diğer durum, ilk yarıdaki 5-1'lik yenilginin rövanşı ve zirve yarışında en çetin rakibini evinde ağırlayacak olması.. Ayrıca Cim-Bom iç sahadaki bir sonraki maçını da yine bir başka rakibi Beşiktaş ile yapacak.

Son olarak Cim-Bom, bu sezon zirve maçlarından hiçbirini kazanamadı. Başakşehir'e 5-1, Beşiktaş'a da 3-0 ile boyun eğen Aslan, Fenerbahçe ile yaptığı iki maçtan da 0-0 berabere ayrıldı.

Bu haber toplam 3960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.