1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Açıklandı!

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Açıklandı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi forvet oyuncusu Fernandao, Sarı-lacivertli ekibe 4 yıllık imza attı.

A+A-

Fenerbahçe'nin yeni transferi Spor Toto Süper Lig'in geçen sezon gol kralı olan Fernandao'nun imza töreninde Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo da katıldı.

Terraneo'nun açıklamaları;

"Yeni transferimiz Fernandao'yu sizlere sunuyorum. Kulüp olarak yine elimizde ngeleni yaptık Fernnado'yu almak için... Fernandao'yu önemli görüyoruz önemli bir bölegeye transfer ettik. Geçen sene attığı gollerden 2 gol fazlasını atması gerekiyor diye böyle bir sohbet geçti aramızda... Şimdi sözü Fernando'ya bırakıyorum. Kendisi söyledi bana adını Fernando olduğunu...

Terraneo'nun ardından söz alan Fernandao, "Kulübümüze teşekkür etmek istiyorum.

Kariyerimin en iyi seçimini yaptığımı düşünüyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Bu takımın mantalitesine uygun hareket edeceğim ve başarı için çalışacağım. Kupalar kazanmak istiyorum ve hedefleri biliyorum bana gösterilen güven için teşekkür ederim son derece motiveyim bu takım için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

"Bana olan güvenin farkındayım"

Kararı ailemle birlikte aldık ve birlikte düşündük. En iyi seçimin Fenerbahçe olduğuna kadar veridk. Haklısınız ama Brezilya'nın büyük takımları ve dünyadan teklifler vardı ama biz buranın en iyisi olduğunu düşündük. Bana güveniyorlar, inanıyorlar benim çok gol atabileceğime. Geçen sezon attığım gollerin üstüne çıkmak için elimden geleni yapacağım ve bana olan güvenin farkındayım.

"Bir forvet daha almaya çalışıyoruz"

Geçen basın toplantısında dediğim gibi bir çok kulvarda boy göstereceğiz, hedeflerimiz var. Bu yüzden hedeflerimize uygun bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Daha önce dediğim gibi her bölgede bir mücadele yaratmak tabiki forvet olarak bir isim daha almaya çalışıyoruz. Her bölgede rekabet yaratmak istiyoruz ve buna göre çalışmalarımız devam ediyor. İsim konusunda bir şey söylemiyorum bunu size bırakıyorum. Ona bakarsanız şimdi az önce mesaj geldi şuan Milano'daymışım şuan transfer çalışmalarım varmış sanırım. Hedefimiz olmasına rağmen isim olarak bir çok isimle görüşüyoruz. Çünkü şöyle birşey var İtalya'da "Evlenmek için her iki tarafında rızası olması gerekir" dedi.

"Futbola geç başladım"

Sizinde dediğiniz gibi futbola geç başladım tamamen şanstı tabii. Başladığım zaman çok zorluklar yaşadım kendime güvenip inanıyorumdur. Çabalarım sayesinde buralara geldim mutluyum ve birşeyleri başardığımı hissediyorum. Fenerbahçe gibi dünyanın sayılı kulüplerinden birisine geldim ve burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

"Şenol Güneş'e teşekkür ediyorum"

Ona çok teşekkür etmek istiyorum. Bana her zaman inandı ve güvendi. Bana yardımcı olacağını söyledi hep, onun tavsiyerilerini hep dinledim. Eksiklikler hiçbir zaman bitmek benimde geliştireceğim noktaların bitmeyeceğini düşünüyorum. Her idman her manç eksiklerimi gidermeye çalışıyorum geçen yıl ki performasnımı arttırmak istiyorum. Bu takımla gol kralı olmak, şampiyon olmak istiyorum.

 

 

Bu haber toplam 5694 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.