1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de Portekizli Teknik Adam Vitor Pereira

Fenerbahçe'de Portekizli Teknik Adam Vitor Pereira

Fenerbahçe Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

Sarı lacivertli takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Kulübümüz, yeni sezon yapılanması kapsamında geçen yıl Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiacos ile lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
1968 doğumlu Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'ya kulübümüze hoş geldin diyor, yeni hocamıza futbol takımımızın başında şampiyonluk dolu yıllar diliyoruz"

Sözleşmeyi imzaladı

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun konuşmasıyla başlayan toplantı imza töreniyle devam etti.
İmza sonrası konuşan Pereira, "Burada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Buraya istenilenleri vermeye geldik. Büyük kulüp başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Çok büyük bir kulüp ve bir çok kupaya sahip. Ben de bu kulüpte başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Umarım sezon başarı olan taraf biz olacağız."
"Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe kadrosunu tanıyorum. Yeterince zeki bir hocayım. Dersime iyi çalışıyorum. Başkaımız ve Sportif Direktörümüzle iyi bir takım kuracağız. Hücumu düşünen ve hücum futbolu oynayacağız"

Bu haber toplam 3268 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.