1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe AEL Limassol Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe AEL Limassol Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe ise gruptaki 3. maçında Kırbırs Rum Kesimi takımı Limassol ile deplasmanda karşılaşacak.

A+A-
LİMASSOL FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe ise gruptaki 3. maçında Kırbırs Rum Kesimi takımı Limassol ile deplasmanda karşılaşacak. Grupta 4 puanı bulunan Fenerbahçe'nin Limassol maçı saat 22:05'te başlayacak. Sarı Lacivertli takımın Limassol deplasmanında bu zorlu mücadelesini Star TV yayınlayacak. Limassol Fenerbahçe maçı saat 22:05'te.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK 

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Yobo, Raul Meireles ve Mehmet Topuz ile a Kıbrıs Rum Kesimi'ne giden kadroya dahil edilmeyen Orhan Şam ve Bienvenu karşılaşmada forma giymiyor. Öte yandan Bursa maçında forma giymeyen Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ise kafilede yer alıyor. 

İlk hafta maçında kendi sahasında Fransa'nın Olympigue Marsilya takımıyla 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, ikinci haftada deplasmanda Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımını 4-2 yenerek, gruptaki ilk galibiyetini aldı. 

Gruptaki ilk maçında kendi sahasında Borussia Mönchengladbach ile 0-0 berabere kalan AEL Limassol ise ikinci maçta deplasmanda Olympigue Marsilya'ya 5-1 gibi farklı bir skorla yenidi

Bu haber toplam 8294 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.