1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Facebook Sayfa Beğenileri Neden Azalıyor?

Facebook Sayfa Beğenileri Neden Azalıyor?

Son dönemlerde facebook sayfa beğenilerinde ki düşüşlerin nedeni ile ilgili facebook'tan blok aracılığı ile resmi açıklama yayımlandı. söz konusu açıklamada yer alan ayrıntılar şöyle:

A+A-

Facebook’un yakın zamanda hayata geçireceği uygulama ile aktif olmayan kullanıcıların sayfa beğenileri silinecek. Yeni düzenlemeyle özellikle kurumsal hesaplardaki beğeni sayılarının düşeceği düşünülüyor.

Facebook, bloğundan yaptığı açıklamada sosyal ağ aboneleri içerisinde aktif durumda bulunmayan, hayatını kaybetmiş ya da kullanılmayan hesapların beğendikleri sayfalarda beğenilerinin sileneceği açıklandı.

Firma tarafından yapılan uyarı ile aktif olmayan hesapların beğenilerinin kaldırılması özellikle kurumsal Facebook sayfalarındaki beğeni sayısının azalmasına sebep olacağı belirtti. Yakın zamanda hayata geçirilmesi düşünülen uygulamanın sayfalardaki beğeni sayısını ne kadar etkileyeceği ise belli değil.

Ama özellikle kurumsal bazı Facebook hesaplarında aktif olmayan ya da sahte kullanıcılarla beğeni sayısını arttıran ve olduğundan çok gösterildiği bilinen bir gerçek. Bu tür sayfalardaki beğeni sayılarında kurumsal firmaları üzecek bir düşüş yaşanması bekleniyor.

Bu haber toplam 14344 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.