1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. Evlilik Öncesi ve Sonrası Eğitim Kampı

Evlilik Öncesi ve Sonrası Eğitim Kampı

29 Nisan - 01 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan "Evlilik Öncesi ve Sonrası Eğitim Kampı" , Aile ve Evlilik danışmanı - Sosyolog Nazlı Özburun moderatörlüğünde gerçekleşecek.

A+A-

Günümüzde evlenmek zorlaştığı gibi evli kalmakta zorlaşıyor. Evliliği soğuk yada sürdüremez kılan çeşitler etkenler var. 2 günlük eğitim kampları ile şehrin telaşından bir müddet uzaklaşıp, doğayla iç içe bir ortamda kendinizi ve buna bağlı olarak problemlerin kaynağını fark edebilirsiniz.

Evlilikler ve ilişkilerde yaşanan ortak sorunlar ve çözümleri üzerine yapılacak olan grup çalışması aynı zamanda evlilik adayları yada evliler için workshop etkinliği özelliğide taşıyor.

Etkinliğin ayrıntısı hakkında bilgi verenYeryüzü Danışmanlık Merkezi Müdürü Rabia AYAN şunları söyledi:

"Yeryüzü Eğitim & Danışmanlık Merkezi olarak aile danışmanlığı birimimizde yaptığımız toplantılar sonucu ortak bir gözlem ve tespitte hem fikir olduk. Günümüzde evllilik giderek daha fazla zorlaşıyor, evli kalabilmek de. Her geçen gün boşanmalar adliye koridorlarını daha fazla işgal etmeye başladı. Boşanmayan birçok çift ise yoğun çatışma ve sıkıntı yaşamakta ama boşanmayı göze alamadıkları için keyifsiz bir yaşamın içinde çırpınmaktalar. Dünyanın geldiği noktada iletşimin ve teknolojik ilerlemenin de etkisiyle toplumsal yapımız atomize oldu.İnsanlarda egoizm ve bireycilik arttı. Birçok toplumsal değerimiz yok olmaya bugünün insanı için gereksiz ve anlamsız görülmeye başlandı. Bunların başında evllilik ve aile yapısı en büyük eleştirilere maruz kaldı. Acıdır, kimse son yıllarda en çok zorlanan kurumlardan biri haline gelen evlilik ve aile kurumuna gereken değeri vermedi. Medyanın ve taraflı propagandaların etkisiyle bireycilik ve yanlız yaşam özendirilirken, evlilik ve aile olmak gözden düşürülmeye çalışılıyor. Yüksek boşanma oranı nedeniyle, her geçen gün aile ve evlilik adına yapılması gereken çalışmaların artırılmasını kanaatindeyiz.Ve "Evlilik Öncesi-Evlilik Sonrası Eğitim Kampı "'nı bu kanaatlerimizin sonucunda organize ettik.Evlilik kurumuna gereken değerin verilmesi ve iyileştirmelerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini temenni ediyoruz"

Rabia AYAN, 2 gün sürecek olan kamp için ise sözlerine şöyle devam etti:

"Biliyoruz ki, her ilişkinin zaman içinde akort edilmeye ihtiyacı var.Erkeklerin iş yoğunluğu, bayanların iş-çocuk-ev üçgeninde geçirdikleri rutinleri, ilişki adına tıkanmalara yol açmakla beraber, aile kurumu için gösterilmesi gereken özeni gölge de bırakıyor . Daha keyifli bir yaşam, daha doyurucu bir ilişki ve yeni açılar kazanmak için mevcut tempoyu biraz yavaşlatıp, iki gün boyunca doğayla iç içe bir ortamda kendimizi ve ilişkilerimizi yenilemek adına, ihtiyaç duyan tüm evli çift ve evliliğe hazırlanan bireyleri etkinliğimize davet ediyoruz."

ETKİNİLİĞİN YAPILACAĞI OTEL RESİMLERİ VE ETKİNLİK PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Etkinlik yeri: Beyaz Bahçe Butik Otel
Organizasyon sınırlıdır.
Detaylı bilgi ve kayıt için 0216 474 00 50
Yeryüzü Eğitim&Danışmanlık

Bu haber toplam 8053 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum