1. HABERLER

  2. KİTAPLIK

  3. Esra Ezmeci Süt Lekesi'ni anlattı

Esra Ezmeci Süt Lekesi'ni anlattı

Değiştirilmiş ve deşifre edilemeyecek bir roman Ünlü Klinik Uzman Psikolog Esra Ezmeci'nin ilk kitabı Süt Lekesi bugün kitapçılardaki yerini aldı.

A+A-

 Elektronik ortamda da satılan eser için gazetemize konuşan Ezmeci; "Gerçek hayat hikayelerinden tabi ki tamamen değiştirilmiş ve kimse deşifre olmayacak şekilde bir roman kurguladım" dedi.

Televizyonculuktaki başarısını edebiyat alanında da sürdürmek için kolları sıvayan Esra Ezmeci ilk kitabıyla okurlarının karşısına çıktı. Kitabını 2 yılda tamamladığını belirten Ezmeci, bunda çok fazla danışan görmenin etkisi olduğunu ifade etti. Gerçek hikayelerden değiştirilmiş ve kimsenin deşifre edemeyeceği bir roman kurguladığını belirten Ezmeci, ilham kaynağının mesleği, psikolojik gerilim romanları, film ve dizilerini sevmek olduğunu açıkladı.   Psikoloji bilen manipüle edebilir Kitabında bir psikoloğun sıradışı hikayesini anlattığını anlatan Esra Ezmeci; "bu ana karakteri çoğu yaşanmışlığın toplamından oluşturdum. En iyi bildiğim meslek bu olduğu için ana karaktere bu mesleği verdim. Çünkü psikoloji bilen biri isterse diğer insanları manipüle etme yeteneğini farklı biçimlerde kullanabilir. Çok ipucu vermeyeyim ama gerilim dolu bir kitap" dedi.

Ne kadar iş o kadar mutluluk Eserini yazdığı sırada aynı zamanda televizyondaki yayınlarına da devam eden Ezmeci sürecin kendisi için zor olmadığını ve ne kadar çalışırsa o kadar mutluluk yaşadığını ifade ederek 'Kendimi ne kadar çok kişiye ulaştırabilirsem o kadar iyi' ifadelerini kullandı. 


esraezmecii_41443729_872260999634090_1920339635380787784_n_1-(3).jpg


Kaynak:www.gazetedamga.com.tr

Bu haber toplam 10441 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.