1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Emre'nin psikolojik sorunları mı var?

Emre'nin psikolojik sorunları mı var?

Sarı-lacivertlilere sezon başında 5 milyon Euro ödenerek NewCastle’dan transfer edilen Emre, futboluyla değil olaylarıyla her hafta konuşuluyor. Emre'nin psikolojik sorunları mı var? Uzman Psikiyatrist açıklıyor!

A+A-

F.BAHÇE'NİN hırçın yıldızı Emre Belözoğlu uslanmıyor. Psikiyatrist Uzman Dr. Ayhan Akcan, Emre'yle ilgili şu tespitte bulundu:

'EMRE Belözoğlu'nun öfke kontrolünde zorlanması var. Bu durum dışa yansıyor. Maç esnasında normal motivasyon agresifliğe dönüyor. Bunun sonucunda da kavga ve dalaşma oluyor. Nedenine gelince; Emre'nin kişilik yapısında sorun olabilir. Beklentileri oluşmaması olabilir. Gündemde kalma isteği olabilir. F.Bahçe'de kendini kabul ettirme süreci yaşıyor olabilir. Çok genç yaşta ünlü olup Avrupa'ya gitti bunun etkisi olabilir. Geçmişte ölümlü bir trafik kazasının içinde oldu bunun etkisi olabilir. Tepkili ,çabuk öfkelenen bir kişilik yapısı var. Emre, psiklojik yardım alırsa bu sorununu çok çabuk halleder. Yeter ki bunun bir porblem olduğunu algılasın. Antrenörü, takım arkadaşları, tribünler algılıyor, kendisinin de algılaması lazım.'

Bu haber toplam 2716 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.