1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. DAÜ 5. Psikoloji Günleri’ne Hazırlanıyor

DAÜ 5. Psikoloji Günleri’ne Hazırlanıyor

Bu Yıl 20 – 22 Nisan 2011 Tarihleri Arasında Beşincisi Düzenlenecek Olan "DAÜ Psikoloji Günleri" Etkinlikleri İle İlgili ayrıntılı bilgiler şöyle...

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Bayraktar, psikoloji öğrencileri kulübü başkanı salih hafızoğlu, başkan yardımcısı luey monis ve çalışma grubu sorumlusu barış önder, bu yıl 20 – 22 nisan 2011 tarihleri arasında beşincisi düzenlenecek olan "dAü psikoloji günleri" etkinlikleri ile ilgili bilgiler verdi.

DAü Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, DAü Psikoloji Günleri'nin gittikçe artan bir ilgiyle karşılandığı belirtildi. Her yıl kendi alanlarında en iyiler arasında yer alan akademisyenlerin dışında öğrenci sunum ve etkinliklerine de yer verilen DAü Psikoloji Günleri bu özelliğiyle benzerlerinden farklılaşıyor.

DAü 5. Psikoloji Günleri'nde bu yıl sanat terapisinden, sevgi bağımlılığına, Psikologların sorunlarından mimari-psikoloji ilişkisine kadar bir çok konu ele alınacak. Psikoloji Öğrencileri Kulübü'nün aynı zamanda danışmanlığını da yapan Yrd. Doç. Dr. Fatih Bayraktar kulübün 2008 yılında kurulduğunu ve kurulduğu günden itibaren özenli bir şekilde birçok etkinliklere imza attıklarını, bunlardan birinin de Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu Güz Toplantısı olduğunu belirtti.

Aralık ayında yapılan bu etkinliğe Türkiye'nin 25 farklı üniversitesinden 75 öğrenci temsilcisinin katıldığını ve iyi bir ev sahipliği yaparak DAü'nün adını duyurduklarını ekledi. DAü Psikoloji Günleri için de ikinci dönemin başından itibaren itinalı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen kulüp başkanı Salih Hafızoğlu, "5. Psikoloji Günleri"nin amacının hem psikoloji öğrencilerine hem de psikoloji ile ilgilenen insanlara psikoloji biliminin araştırmalarını ve uygulamalarını doğru biçimde tanıtmak olduğunu söyledi.

Kulüp yetkilileri, 20 – 22 Nisan 2011 tarihleri arasında Mehmet Tahiroğlu Salonu'nda düzenlenecek olan "5. Psikoloji Günleri" etkinliğine tüm öğrencilerin, öğretim görevlilerinin ve psikoloji ile ilgilenen kişilerin davetli olduğunu söylediler.

Bu haber toplam 5746 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.