1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cüneyt Çakır Ve VAR Arasında Geçen Konuşma Damga Vurdu

Cüneyt Çakır Ve VAR Arasında Geçen Konuşma Damga Vurdu

Cüneyt Çakır o pozisyon için konuştu!

A+A-

Galatasaray ve Akhisarspor arasındaki Süper Kupa karşılaşmasına Cüneyt Çakır'ın Dany'nin Rodrigues'i düşürdüğü pozisyon sonrası verdiği sarı kart ve ardından VAR'a gitmesiyle yaşanan süreç damga vurdu.

VAR ODASI: SARI KART YANLIŞ!

Galatasaray ve Akhisarspor arasında oynanan Süper Kupa'ya Cüneyt Çakır'ın Dany'nin Rodrigues'i düşürdüğü pozisyon sonrası verdiği sarı kart damga vurdu. O pozisyon için VAR'ın başında oturan Bülent Yıldırım'ın sarı kartın yanlış olduğuna karar verdiği ortaya çıktı.

CÜNEYT ÇAKIR: SORUMLULUK BENDE

Fotomaç'ın haberine göre bunun üzerine VAR'dan görüntüyü tekrar izleyen Çakır'ın ise kararında ısrarcı olarak "Sorumluluk bende" dediği bildirildi. Öte yandan otoriteler, pozisyon için kartın kırmızı olması gerektiği görüşünde birleştiler.


super_kupa_ya_var_sistemi_damga_vurdu_cuneyt_cakir_in_karari_h52456_11831.jpg


AHMET ÇAKAR: KIRMIZI OLMALIYDI

Ahmet Çakar "Süper Kupa'da ilk defa VAR uygulandı. Onda da yanlış uygulandı. Dany son adamdı. Diğer Akhisarlı futbolcu hızını almış Rodrigues'e yetişemezdi. Kırmızı kart olmalıydı" dedi.

MUSTAFA ÇULCU: VAR'A GEREK YOKTU

Mustafa Çulcu da "VAR sistemi, karar net yanlışsa devreye giriyor. Ancak hakem Çakır sarı da ısrar etti. VAR'a gerek kalmaksızın bu pozisyon çıplak gözle kırmızı olmalıydı. Bu karar VAR'ın daha ilk maçta olumlu kabulünü sıkıntıya soktu" ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 3442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.