1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çocuklarını rehin alan anne, evini yaktı

Çocuklarını rehin alan anne, evini yaktı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kadın Kiracı olarak oturduğu evi ateşe vererek, rehin aldığı çocuklarıyla birlikte yanan evden dışarı çıkmak istemedi.

A+A-

MYNET - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kadın cinnet geçirdi. Kiracı olarak oturduğu evi ateşe veren kadın, rehin aldığı çocuklarıyla birlikte yanan evden dışarı çıkmak istemedi.

Edinilen bilgiye göre, Kahta ilçesi Karşıyaka Mahallesi 24. sokak, no 5'te, kocası M.E ile iftar saatlerinde tartıştıktan sonra cinnet geçiren S.E. isimli kadın çocukları ile birlikte bulundukları evi yaktı.
 Neye uğradıklarını anlayamayan çocuklar, korku dolu gözlerle kurtarılmayı beklerken yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda kısa sürede söndürüldü.
 
S.E. isimli kadın vatandaşların ve polis ekiplerinin ikna çalışmaları sonucunda evden dışarı çıkartılarak, Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Yapılan müdahalelerin ardından S.E, Adıyaman Devlet Hastanesi psikiyatri bölümüne sevk edildi. Yangından çıkan dumandan zehirlenen çocuklar ise Kahta Devlet Hastanesinde gözlem altına alındı.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 2598 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.