1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cinnet cinayete dönüştü

Cinnet cinayete dönüştü

TRABZON’UN İnönü Mahallesi’nde bakkal işleten Celalettin A. (35), ablasının oğlu Fatih Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencisi Emre Avcı’yı (24), 3 kurşunla öldürüp polise teslim oldu

A+A-

GUNEBAKİS.COM.TR - TRABZON’UN İnönü Mahallesi’nde bakkal işleten Celalettin A. (35), ablasının oğlu Fatih Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencisi Emre Avcı’yı (24), 3 kurşunla öldürüp polise teslim oldu. Gözaltına alınan Celalettin A.’nın ilk ifadesinde, "Yeğenim dükkâna geldi yarım saat konuştuk. Hal ve hareketlerinden benimle yine alay ettiğini zannettim. Ellerini başının arasına alıp yere baktığı sırada silahı çekip ateş ettim" dediği öğrenildi.

Dayıya İftar Yemeği Getirmişti

KATİL zanlısı Celalettin A.’nın, psikolojik sorunları nedeniyle bir süre tedavi gördüğünü ancak şu anda herhangi bir ilaç kullanmadığını söylediği de öğrenildi. Ölen Emre Avcı’nın, bekâr olan ve Yıldızlı bölgesinde oturduğu için iftarda evine gitmeyen dayısına zaman zaman iftarlık getirdiği ve en son önceki akşam iftar yapması için yemek getirdiği de öğrenildi. Katil zanlısının, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunun tamamlanmasının ardından bugün adliyeye çıkarılacağı belirtildi.

Trabzon’un İnönü Mahallesi’nde bakkal işleten Celalettin A. (35), ablasının oğlu olan KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Emre Avcı’yı, kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine sıktığı 3 kurşunla öldürüp polise teslim oldu. Gözaltına alınan Celalettin A.’nın ilk ifadesinde, "Ablamın eşi ve oğlu benimle sürekli alay ediyorlardı. Yeğenim dükkâna geldi yarım saat konuştuk. Hal ve hareketlerinden benimle yine dalga geçtiğini zannettim. Ellerini başının arasına alıp yere baktığı sırada silahı çekip ateş ettim" dediği öğrenildi.

POLİSİ BEKLEYİP, ‘BENİ GÖTÜRÜN’ DEDİ

Olay dün saat 14.40 sıralarında İnönü Mahallesi’ndeki Meltem Sokak üzerinde faaliyet gösteren Yeni Koza Gıda adlı işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre işyerinin işletmeciliğini yapan Celalettin A., işyerinde bir süre konuştuğu ablasının oğlu Emre Acı’ya daha sonra ruhsatsız tabancasıyla kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Avcı, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz gencin, başından, göğsünden ve kolundan isabet aldığı saptandı. İşyerinden ayrılmayan Celalettin A., olay yerine gelen polis ekiplerine, "Ben vurdum. Alın beni götürün’ diyerek teslim oldu, olayda kullandığı ruhsatsız tabancayı da polise teslim etti. Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz da, cinayetin hemen ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

YERDE BİLE KURŞUN SIKMIŞ

Psikolojik sorunları bulunduğunu ve daha önce hastanede psikiyatri tedavisi gördüğünü anlatan Celalettin A.’nın ilk ifadesinde, "Ablamın eşi ve oğlu benimle sürekli alay ediyor, beni adam yerine koymuyorlardı. Olaydan önce yeğenim Emre işyerime geldi. Yaklaşık yarım saat konuştuk. Hal ve hareketlerine sinir oldum, yine benimle alay ettiğini düşündüm ve bir anda kendimi kaybettim. Emre ellerini başının arasına almış yere bakıyordu. O sırada çekmecedeki tabancayı çıkarıp kafasına ateş ettim. Yere düştü ve kafasından kan geldiğini gördüm. Daha sonra birkaç kez daha ateş ettim" dediği öğrenildi. Katil zanlısı bugün adliyeye sevk edilecek.

Bu haber toplam 8100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum