1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Cinnet cinayet getirdi

Cinnet cinayet getirdi

Şişli'de, bunalıma giren 37 yaşındaki kadın, pansiyon olarak kullandıkları evde, Ermeni asıllı olduğu öğrenilen 75 yaşındaki adamı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından polisi arayan Aslınur Kalenderoğlu, teslim oldu.

A+A-

ZAMAN & CİHAN - Edinilen bilgilere göre olay, saat 23.00 sıralarında Şişli İnönü Mahallesi Babil Sokak 24 numarada bulunan apartmanın 2'inci katında meydana geldi. İddialara göre, Aslınur Kalenderoğlu (37) isimli kadın, henüz belirlenemeyen nedenle pansiyon olarak kullanılan evin bir odasında kalan Ermeni asıllı 75 yaşındaki Kalus Başar'la tartıştı. Daha sonra Kalenderoğlu, bıçakla Kalus Başar'ı boğazından bıçakladı. Başar, bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı Aslınur Kalenderoğlu ise polisi arayarak teslim oldu.

Aslınur Kalenderoğlu'nun psikolojik sorunları olduğu ve sürekli kavga ettiği, yaklaşık bir ay önce de evin camlarını kırdığı öğrenildi. Aslınur Kalenderoğlu'nun 8 yıl önce kocası tarafından terk edildiği ve çocuğuyla birlikte çevresinde Murat olarak tanınan 65 yaşındaki Ermeni asıllı komşusunun evine yerleştiği belirtildi. Zanlı Aslınur Kalenderoğlu ile Murat olarak tanınan ev sahibi ifadeleri alınmak üzere Şişli Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Öldürülen Kalus Başar'ın cesedi, polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bu haber toplam 5095 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.