1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bursaspor Vojvodina Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda

Bursaspor Vojvodina Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda

Bursaspor Vojvodina Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda oynanacak. İşte ayrıntılar...

A+A-

Bursaspor Vojvodina Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda oynanacak. İşte ayrıntılar...

 

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda 2-2′nin rövanşında yarın sahasında Sırbistan’ın FK Vojvodina takımıyla karşılaşacak.

İlk karşılaşmada FK Vojvodina karşısında deplasmanda 2-2'lik beraberlik alan Bursaspor, Sırbistan temsilcisini eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde adını play-offa yazdırmak istiyor.

8 Ağustos Perşembe günü (Bu akşam) saat 20.30'da başlayacak ve Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Javier Fernandez yönetecek.

Bursaspor-Vojvodina maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

KARAMAN: BAYRAM HEDİYESİ VERMEK İSTİYORUZ

Bursaspor Teknik Direktör Hikmet Karaman, karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında, ''Turu geçerek stadımızdaki ilk maçımızda bizi izlemeye gelen taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz" dedi.

İyi bir sonuçla turu geçen taraf olmayı amaçladıklarını ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

''İlk 90 dakikayı bitirdik. İkincisini oynayacağız. Amacımız kendi evimizde oynayacağımız, stadımızdaki ilk maçımızı da turu gerçerek bizi izlemeye gelen taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek. Yarın sahada mücadele gücü yüksek, skoru yakalayan gelişmekte olan takımı hep birlikte görmek istiyoruz. Oyuncularımız bunun sinyalini verdi .Taraftarın desteği ile iyi bir maç çıkaracağız.''

Sakatlığı süren Belluschi'nin durumunun maç saatinde netleşeceğini vurgulayan Karaman, Ozan İpek'in ise oynayamayağını bildirdi.

FK Vojvodina cephesi

FK Vojvodina Teknik Direktörü Marko Nikolic ise şansların yüzde 50-50 olduğunu belirterek, "Tur için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi. 

Bu haber toplam 2572 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.