1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bu Konserin Tüm Geliri Otistik Çocuklara

Bu Konserin Tüm Geliri Otistik Çocuklara

Kıraç ve İsmet Arıcı'dan anlamlı konser... Tüm gelir OÇEM'e verilecek..İşte detaylar..

A+A-

MAGAZİNKOLİK.COM - Zeytinburnu OÇEM(Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi) Şubat 2009 da eğitim öğretime açıldı. Fiziksel kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim alanına sahip. 5 katlı bir binada 25 derslikli olarak planlanan okulda şu anda 10 sınıf eğitime açık. Diğer sınıflar malzeme ve öğretmen eksiği nedeniyle eğitime açılamadı. Atanmış hizmetli ve memuru bulunmayan 5 katlı eğitim binasının temizliğini, bina dışındaki iş ve işlemleri personel yokluğundan dolayı tek kişi ile yürütmekte. Otizm tedavisi pahalı bir süreç istediği için veliler bu noktada maddi imkansızlıklar içerisindeler.

OÇEM’ e katkı sağlama adına 19 Haziran 2009 düzenlenecek konserin organizatörlüğünü üstlenen Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim elemanları İsmet Arıcı ve Bülent Halvaşi’ye kendisi de Marmara Üniversiteli olan KIRAÇ’tan tam destek geldi.

Zeytinburnu’ndaki Zühtü Kurtulmuş Lisesinin mezuniyeti vesilesiyle Zühtü Kurtulmuş Lisesi bahçesinde verilecek yardım konserinde Türk rockunun akademisyeni İsmet ARICI, Yard. Doç. Dr. Bülent HALVAŞİ ve KIRAÇ gönüllü sahne alacak. Ses, ışık ve sahne desteği BTS MÜZİK, A-SAHNE ve KENTAŞ NAKLİYE tarafından sağlanacak gecenin medya sponsorluğunu magazinkolik.com yapmakta. Gecenin tüm geliri OÇEM’ e verilecek.

Haydi medya olarak hep birlikte bu organizasyona ve otistik çocuklarımıza destek verelim!.

Bu haber toplam 3516 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.